Dans smilasyonlarından nefret ederim ama level dergisi parasını vermişBu oyunda dansdan başka bi meslek felan yokmu
oyunu indirdim ve bir süredir oynuyorum. oynanışı ve grafikleri gerçekten harika. Bayan kullanıcılar bile kolaylıkla ve rahatlıkla oynayabilirler (yalnızca yön tuşları ile dans ediliyor). Elinize sağlık, gerçekten güzel olmuş mesaj
tam sürüm başlamış indiriyorum bakalım ilk defa böyle bir oyun denicem :D
İlgimi çekti indiriyorum bakalım.
Berbat bir oyun dans similasyonu arasında en kötü oyun diyebiliriz. İsmi bile hayra alamet değil. Bu oyun özenti kaynıyordur şimdi ''slm, nbr, phen, nslsn, tm'' sie go *.*
Süper 15 level atladım,baya zor oldu yeni patch geldi oyun dahada güzel şimdi,motor alamadım ama henüz:)
Traileri süper, şarkısıda on numara :) Remixini yapıcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: rflexin
Süper 15 level atladım,baya zor oldu yeni patch geldi oyun dahada güzel şimdi,motor alamadım ama henüz:)
[Bende Jadde sever oyuncuyum. Jadde açıldığından beri oyundayım :D Harika bi oyun gerçekten. Arkadaşlıklar dostluklar eğlence müzik dans evlilik- sevgili olmak vs herşey harika oyunda. SaNaLda OlSa ERiSiRSiN NiKaHa! :d.
Şimdi Aile (Klan) Dans yarışması ve Aşkını göster adlı sevgilinle çekeceğin video yarışması var. Hediyelerde harika :D Boss kesmekten sıkılmıştım arada eğlenmekte lazım :D Bende kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Yeni insanlarla tanışmak yarışmalara vs katılmak ne ararsan var oyunda :D Anlatmakla bitiremeyeceğim sanırım :D Videoları izleyin mutlaka görüceksiniz ne demek istediğimi :D
Ben bu oyunu indirdim ve oyuna yeni başladım. İnanılmaz eğlenceli özellikle evlilik ve dans olayına bittim:D ilginç ve ciddi anlamda heyecan verici bir oyun. GameTurk'e teşekkür ederim.
bi halta benzemiyor boşuna indirmeyin
Ya motosikleri alamadım henüz alabilen varmı
Bende arkadaşlarıma beraber oynuyorum açıkçası çok eğleniyoruz herkesin denemesi gerek hele ki motor falan geldi çok güzel oldu...
Oyun gerçekten çok güzel herkese tavsiye ediyorum. Dans sohbet hepsi var. Ben bayağı süredir oynuyorum hiç bıkmadım gerçekten bağımlılık yapıyor. Etkinlikler çok fazla. Oyuncularla bu kadar ilgilenen yetkilileri hiç bir oyunda görmedim. Bence oyuna başlamalısınız, böyle oyun kaçmaz :)
Harikaa bi oyunnn herkeze acaip tavsiye ederim zaten konu herşeyi anlatıyor heLe pet sistemi evlilik felan harika koop bak burası jadde
Bitiyorum bu oyunu oynayanlara %80 i selam nbr kanks cix fenasın diyen kişilerle dolu oyun baştan aşağı saçmalık ama oyunun yapımcılarını tebrik ederim.Ergen Türk gencinin ağzının suyunu akıtacak oyun yaptılar tabi şimdi bu dans simülasyonu ya hani öyle geçiyor şimdi burada kızlarda vardır doluşun hadi knighta yaptığınız gibi burayı da batırın.
Tamamen bu oyunun amacı Milleti amerikan kültürüne alıştırmak.
Neden amerikan kültürüne alıştırdığını düşünüyorsun anlamadım.Ben pek birşey goremedim?
Jadde ne demek ya? Türkçe'de böyle bir kelime var mı?