Şimdi Ara

Jackson JS32 Kelly mi, Epiphone 1958 Korina Explorer mı ? YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cort x2 gitarımı ve idareten aldığım amfimi sattım. 1200-1300 tl bütçem var, daha fazla zorlamadan güzel bir gitar almak istiyorum. Daha önceden aldığım Blackstar ID CORE 20 amfimi alacağım gitar ile bir süre kullanmaya devam edeceğim. Geçen gittim ders çıkışı bir mağazada Schecter Hellraiser C1 denedim ama beğenmedim. Sesi biraz boğuk gibiydi, sanırım emg 81-85 aktif manyetikler Blackstar ID CORE 20 gibi dijital bir amfiyle uyumlu olmadı. Onun yerine hep gönlümün bir köşesinde yatan explorer kasa gitarlardan bakmaya karar verdim. Gittim yan mağazaya aldım elime bir Jackson JS32 Kelly floyd rose'lu. Önce çok garip geldi, sapı çok uzunmuş ve tellerin başlangıçı da çok sapa yakınmış gibi geldi. Yani tellere vuracağıma köprüye vurmaya başlıyordum arada el konumuna ilk başlarda alışamadım. Ama sonradan rahat bir gitar olduğunu gördüm. O kalın saplı Schecter'a göre daha iyi gibiydi. Ses olarak karşılaştırmam çok sağlıklı değil çünkü kelly'yi Rolan Cube 40GX te denedim, benim amfimden yoktu orada. Ama sesini beğendim, gidip kendi amfimle de deneyeceğim.
    Bugün de gezinirken aynı mağazanın Epiphone Korina 1958 Explorer'ı %35 indirim ile 1200 liraya sattığını gördüm. 1800 liralık gitarı 1200 liraya alabilirim yani. İkisini de deneyeceğim ama sizin de bir önerinizi almak isterim. Değer mi sizce indirimle 1800 liralık gitarı almaya ?

1250 lira

https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12882&gid=1998

1200 lira

http://www.muzikenstrumani.com/Epiphone-EXP2KOGH1-1958-KORINA-EXPLORER-Elektro-Gitar_7526.html#.ViUzb9JOc5c

• 2.el yürü hacı..

Edit:2 gitarda önceden 900 liralık gitarlardı , 1200 verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Van Halen -- 19 Ekim 2015; 22:02:03 >
  • 1200 1300 civarına japon jackson ke3 ler varken çin malı gitarlara o kadar para verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsttekiler haklı. O kadar para etmez o gitarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

1200 1300 civarına japon jackson ke3 ler varken çin malı gitarlara o kadar para verilmez.

Izmir'de çok yakınımda, gidip deneyebileceğim bir ke3 buldum ama biraz eski ve değişeni var. Sizce sorun olur mu bi ilana baksanız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-jackson-ke3-japon-emg-81-85-orijinal-hardcase-234385314/detay

Ya da önerebileceğiniz farklı model gitarlar varsa ismini söyleyin bakayim 2. El ilanlarına.

• Değişeni olması önemli değil kırığı çıkığımolmasın yeter. Bunun headstockta kırık varmış hiç bakmayın. Tertemiz olanlarıda var ben denk geliyorum arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cort vx-4x ve LTD ex-400 hakkında bir düşünceniz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.