Şimdi Ara

Jackie Chan Adventures (Çizgi Film) Türkçe Alt Yazı Aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde yaptığım saflık sonucunda, bir torrent linki bulup bu çizgi filmin 1'den 5'e kadar tüm sezonlarını tek linkle indirdim (21 GB), indirme %90 olduğunda heyecan dorukteyken jeton düşüverdi, bölümler türkçemi, ve bitince baktımki harbiden yabancı ve alt yazıda yok
    Alt yazısını bulan varsa yardım edebilirmi lütfen, bayılıyordum bu çizgi filme

• up

• insan bir bakar yahu

http://divxplanet.com/altyazi/arama/

www.turkcealtyazi.org

buralara bak..

• hiç zannetmiyorum altyazısı olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: desing

insan bir bakar yahu

http://divxplanet.com/altyazi/arama/

www.turkcealtyazi.org

buralara bak..

Aramaz olurmuyumm..
    Yok ya heryere baktım, bu seneye ingceyle haşır neşir olucam o zaman izlerim artık

• Lan bu yoksa tvde çıkan çizgi filmimi.Aslında güzeldide he.Hani ejderha bilmem nesini filan alıyodu hepsinin ayrı gücü vardı.Hanii tavşan vardı sanırım aslan vardı.Omu yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Lan bu yoksa tvde çıkan çizgi filmimi.Aslında güzeldide he.Hani ejderha bilmem nesini filan alıyodu hepsinin ayrı gücü vardı.Hanii tavşan vardı sanırım aslan vardı.Omu yoksa.

ne çok hayvan varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Lan bu yoksa tvde çıkan çizgi filmimi.Aslında güzeldide he.Hani ejderha bilmem nesini filan alıyodu hepsinin ayrı gücü vardı.Hanii tavşan vardı sanırım aslan vardı.Omu yoksa.

ne çok hayvan varmış

Aslında oysa unutamadığım bir sahne vardı.Tavşan taşıydı sanırım.O taşın gücü görünmez yapıyordu.Neyse bu taşı arabayla kaçarken kaset yerine düşürdüler.Arb görünmez oldu.İçindekiler tırsmıştı birbirene salırmıştı.Kopmuştum orada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.