Şimdi Ara

Jackass 3 (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MTV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren insanları “Jackass” çılgınlığına sürükleyen Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O ve Chirs Pontius, 2010 yılında vizyona girmesi beklenen Jackass 3’de yeniden bir araya geliyorlar.

“Jackass” elemanlarının yaptıkları çılgınlıklarla ve aklımızın izin vermediği şakalarla aramıza 2010 yılında geri dönecekler ancak bu sefer farklı bir şekilde. Yeni çekilecek olan “Jackass 3” de yönetmen Jeff Tremaine üç boyutlu kameralardan destek alacak. Zombieland’in çekim tekniklerinden yararlanacak olan Jeff Tremaine, filmin çekimlerine 25 Ocak’ta başlamayı planlıyor.

• Tüm zamanların en orijinal tv olaylarından biridir, daha sonra yüzlerce taklidi çıktı piyasaya ama hiçbiri bunlar kadar tutmadı...
  • Ne manyaklardı bunlar ya bu 3. filmiyse ben sadece 1.'sini izledim sanırım jackass the movie diye geçiyordu.2 ne zaman çıktı nasıl çıktı hiç duymadım.
  • 2.sini izlemiştim bunun iğrençti. At spermi içmek mi desem, at pisliği yemek mi desem, yoksa çıkarılan gazı koklamak mı desem. İğrenç gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Aralık 2009; 18:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

2.sini izlemiştim bunun iğrençti. At spermi içmek mi desem, at pisliği yemek mi desem, yoksa çıkarılan gazı koklamak mı desem. İğrenç gereksiz.

kişisel görüşündür saygı duyarız ama güzel
  • 5 dakikalık bir videosunu facebook'ta gördükten sonra uzak durmaya karar verdiğim bir seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 2 Aralık 2009; 18:21:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adanalı (2008-2010) | ATV
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok eğlenceli bir o kadar da iğrençlik barındıran komedi. 3. de iyi olur :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 2 Aralık 2009; 18:23:18 >
  • Bu arada başlığa göre 3. film çıkacak ama serinin başka hede hödöleri de var.. Yazayım da tam olsun:

Jackass 2.5 STV.DVDRip.XviD-TheWretched
    Jackass.2.5.Extras.DVDRip.XviD-CULTXviD
    Jackass.Number.Two.UNRATED.DVDRip.XviD-iMBT
    Jackass.Presents.Gumball.3000.DVDRip.XviD-GORE
    Jackass.The.Movie.2002.Unrated.DVDRip.XviD-FRAGMENT
    Jackass.Where.Are.They.Now.DVDRip.XviD-GORE
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

2.sini izlemiştim bunun iğrençti. At spermi içmek mi desem, at pisliği yemek mi desem, yoksa çıkarılan gazı koklamak mı desem. İğrenç gereksiz.

Zevk renk meselesi, içinde iğrençlik olmasa da izlemek gereksiz benim için. Çünkü marifet değil. Onu da arkadaşın üzerinde fazla durmadan "olm çok komik lan" demesiyle bir komedi filmi sanıp araştırmadan almıştım DVD'sini ne olduğunu bilsem izlemezdim zati. Neyse size iyi seyirler yanınızda tuz da bulundurun mide bulantısına iyi gelir, ne olur ne olmaz dii mi?

• quote:

quote:

quote:

Zevk renk meselesi, içinde iğrençlik olmasa da izlemek gereksiz benim için. Çünkü marifet değil. Onu da arkadaşın üzerinde fazla durmadan "olm çok komik lan" demesiyle bir komedi filmi sanıp araştırmadan almıştım DVD'sini ne olduğunu bilsem izlemezdim zati. Neyse size iyi seyirler yanınızda tuz da bulundurun mide bulantısına iyi gelir, ne olur ne olmaz dii mi?

mide bulantısı mı? bilakis zevk alıyorum ben :) arkadaş ortamında da fazla aşırıya kaçmadan yapılan manyaklıklar iyidir hem :)

• Hiçbir zaman izlediğim bir şeyden midesi bulanan biri değilim, yaptıkları şeylerden zevk alıyorlar. Hatta bazılarını ben bile yapmak istiyorum izlerken.
  • İlk çıktığında ne olaydı be. Hepsi zengin oldular sonra.
  • quote:

mide bulantısı mı? bilakis zevk alıyorum ben :) arkadaş ortamında da fazla aşırıya kaçmadan yapılan manyaklıklar iyidir hem :)

Zevk alıyorsan sende bir sorun var hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

doğrudur acı çekmesini seviyorum nedense.. mesela bi kızı seveceksem gider en zorunu severim aşk acısı çekmek için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

doğrudur acı çekmesini seviyorum nedense.. mesela bi kızı seveceksem gider en zorunu severim aşk acısı çekmek için

Kımse kolayı seçmez zor olan daha caziptir aşk konusunda...bence öyle :)D

• Jackass the movie
    Jackass number two
    jackass 2,5 vardı sanırım. buda 3. bekleyelim bakalım nasıl olacak diğerlerini izledim.
  • Bunun ilk filmini lisede boş derste izlemiştik kızlar kaçmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Bunun ilk filmini lisede boş derste izlemiştik kızlar kaçmıştı

bizim psikopatlar kaçmıyordu
  • Golf topuyla takım taklavata atış falan yapma
    Bi tanesinde de Tony Hawk'ı getirmişlerdi.
    Bazı şeyleri çok iğrenç ama izleniyor ya,komik
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.