Şimdi Ara

SATILDI Jack Wolfskin Iceland 3 in 1 - Orjinal, Faturalı, Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır, garantili, faturalı Jack Wolskin mont

    Yağmurlu fiyatına yağmurluk, mont, polar

    Arkadaşlar ayrıntılı bilgiler ve resimler ektedir.

    İyi forumlar,
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-jack-wolfskin-iceland-3-in-1-orjinal-faturali-garantili-685151309/detay/


    İlan No 685151309


    İstanbul'da resmi markanın yetkili satıcılarından olan ünlü outdoor mağazası Karahan outdoor dan 2 hafta önce satın aldım. Önümüzdeki kış için fiyatların çok çok yükseleceğini duyunca indirim gördüm ve aldım. Mont 1600 TL


    Kış bitiyor büyük indirim yapmışlardı ve 1139-1199 TL civarına düşmüştü. Dayanamadım satın aldım. Bir kere giydim gayet rahattı dolaba kaldırdım. Dün merak ettim, çıkarttım, etiketlerini çıkarttım ve giydim. 30 dakika kaldı üzerimde. İstediğim kadar rahat edemedim. 1,90 boyunda , 100 kiloyum. Bir iki santim daha olmalı bana. mutsuz oldum. O rahatsızlık ile giyemem 1199 TL verdiğim montu.

    Bende çok vakit geçmeden hemen elden çıkarayım dedim.

    Montun seri numaralı adıma kesilmiş faturası, seri numaralı etiketi hatta seri numaralı ambalajı vardır.Sıfır garantilidir. KARAHAN OUTDOOR Mağaza sisteminde bile adım ve mont güzükmektedir. Mağazanın karton poşeti, fatura zarfı bile aynen durmaktadır.


    Piyasada genellikle pek satılmayan bendenler ve renkler kaldı. Siyah ve XL olanı yazacağım fiyata bulmak söz konusu değildir.


    Mont en soğuk günlerde bile sıcak ve kuru tutacağına garanti veriyor. 3 şekilde kullanılıyor. En kalın halde en soğuk günlerde kullanılıyor, daha sıcak günlerde ayırıp sadece dış katmanı yağmurluk olarak veya sadece poları serin akşamlarda giyebilirsiniz. Yani parka, yağmurluk ve polar 3 ürün satın almış oluyorsunuz. İsteyen gelip görebilir inceleyip elden alabilir. 45 senedir aynı mahallede oturuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 11 Aralık 2019; 20:40:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.