Şimdi Ara

J7 Prime Stock-ROM Re-Partition operation failed.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sammobile'den stockrom'u indirdim fakat telefona odin ile atarken Re-Partition operation failed. verdiği için telefon soft brick oldu (yani download kısmına girilebiliyor) şimdi odinle stock-rom atarken hala aynı hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor acil yardımcı olur musunuz

• Hocam,indirdiğiniz yazılımda "csc" dosyası olması lazım.O dosyayı winrar ile açıp içinden sonu "pit" diye biten dosyayı alın

Onu odinin pit bölümüne koyun(DİĞER DOSYALARI SEÇMEYİN),sonra seçeneklerden "Re-Partition" ve "F.Reset Time" seçin sonra starta basın(Autu Reboot seçili OLMASIN)

Eğer başarılı olursa "Re-Partition" tikini kaldrın,"Auto Reboot tikini koyun ve yazılımı yükleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Pillci Tavuk

Hocam,indirdiğiniz yazılımda "csc" dosyası olması lazım.O dosyayı winrar ile açıp içinden sonu "pit" diye biten dosyayı alın

Onu odinin pit bölümüne koyun(DİĞER DOSYALARI SEÇMEYİN),sonra seçeneklerden "Re-Partition" ve "F.Reset Time" seçin sonra starta basın(Autu Reboot seçili OLMASIN)

Eğer başarılı olursa "Re-Partition" tikini kaldrın,"Auto Reboot tikini koyun ve yazılımı yükleyin

Hocam bu şekilde olunca
    <ID:0/007> Added!!
    <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
    <ID:0/007> File analysis..
    <ID:0/007> SetupConnection..
    <ID:0/007> Initialzation..
    <ID:0/007> Set PIT file..
    <ID:0/007> DO NOT TURN OFF TARGET!!
    <ID:0/007> Get PIT for mapping..
    bu şekilde bekliyor ve cihazın download modunun sol üstünde küçük ve kırmızı bir yazıyla SECURE CHECK FAİL:(PIT) yazıyor

• AizenisGod A kullanıcısına yanıt
    Sorun belli oldu şimdi,cihazınızda hangi yazılım yüklü ise(attığınız değil yüklü olan) onun pit dosyasını bulup deneyin

Eğer bilmiyorsanız tüm yazılımları tek tek indirmeniz gerekecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naytsniffır N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Halletim TWP Recorvery kurup Hard Reseti kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenisGod

Arkadaşlar Halletim TWP Recorvery kurup Hard Reseti kullandım
    bakar mısınız sizin yasadığınız sorunun tıpatıp aynısını yaşıyorum fakat ben root attıktan sonra cihazın frp lock yapmasıyla aynı yerlere düştüm aynı şekil baştan stock rom kurmaya çalıştığımda re-partion hatası alıyorum. Anlamadığım nokta daha sonradan nasıl TWP ekranına girdiniz ben download bölümünden çıkamıyorum galiba soft brick oldu cihaz yeni rom da yükleyemiyorum lütfen yardımcı olur musun bana
  • Red Pillci Tavuk R kullanıcısına yanıt

2 haftadır uğraştığım telefonu sayende düzelttim teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s7 edge failed to mount:data
    9 yıl önce açıldı
    LG G4 C KERNEL CRASH HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.