Bildirim
j300i kullananlarındikkatine

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yan sanayi data kablosu tahtakalede 5-6 YTL. Gayette rahat kullanılıyor. Madem telefonu aldın kullanıyorsun. 2 şey sorucam. Konuşurken karşı tarafın sesinin az geldigi söyleniyor dogru mu? Ve mesaj hafızası kaç mesaj alio gelen kutusuna..?! -
heh iste sonunda kullanan bir adam bulduk.. hocam adamımsın..
yukaridaki soruyu ben de soracam su cumleler bu telefon icin gecerli mi.
"sen sen ol uzak dur j300i den yeri gelir bana teşekkür edersin,böyle dengesiz bi telefon nasıl üretmişse sony,karşı tarafla konuşurken ses az geliyo ayarını yapıyosun yükseltiyosun bu sefer görüşme bozuluyo ve bu sorun bi kaç arkadaşın telefonunda başımıza geldi yani sen bilirsin. "
eger yok abciiim oyle bir sorun dersen niyeti bozdum gidip alacagim. -
ben bu telefonu deneyerek aldım. gerçekten seste hiç bir problem yok ama karşı tarafa ses nasıl gidiyor onu bilemem. 12.5 mb hafızaya sahip ayrıca hızlı bir telefon. bir dez avantajı var oda kızılötesi bulunmaması....
işte burası siirt burda sanayi malı parça yok ki... -
ha bu arada mesaj hafızasını denemedim valla ben pek mesaj atmam ve bana pek mesaj gelmez ama rahat konuşuyorum.... işte data kablo bura 30 milyon ve çok pahhalllı
öğrenciye her şey pahallı ya... k.i.b -
selamlar
bende k300i kullanıyorum. arkdaşın Z200'ünden birkaç foto attım tel'e. fotolar 128x128 pixel. ama bu fotoları wallpaper yaptığımda ekrana tam oturmuyor. k300'ün kendi kayıtlı fotoları ise 128x96 pixel. sizin kullandığınız telefonun da ekran çözünürlüğü ayni die bi soriim dedim. bu sorun sizde de varmı ?
ben 128x128 fotoları tam olarak ekrana oturtamıyorum çünkü ekranın altında ve üstünde şerit şeklinde boşluklar var. pil göstergesinin falan durduğu yerler. bu yüzden kullanılabilir ekran 128x96 oluyor. bu olay normal mi ? ben wallpaper için 128x128 foto kullanamicakmıyım acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X