Bildirim
İzometrik Bakış Açılı MMO

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sandbox istiyorsun gibi geldi bana ama mesela enhanced uo mu ne var yeni client ultimanın ona bakabilirsin bilmiyorum popülasyonu nedir onun dışında benzer olmayan ama hackandslash gibi oyunlara bakabilirsin. ELOA devilian ilk aklıma gelenler olabilir bunlar mesela. -
Eldevin -
takip ben de bu tarz oyunlar oynuyorum.
dofus bakabilirsin , çocuksu gelebilir ama oyunun hikayesi , classları , meslekleri piyasadaki çoğu oyuna taş çıkartır.yılların oyunu. -
Hocam şuan user sayısı yok denecek az, oyun öldü diyebiliriz.. Yoksa gerçekten yılların oyunu.. Ama yavaş yavaş çağa ayak uyduramadı. Zorunlu aylık ödeme sistemi bile zorunlu değil artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: KuteKavun
Hocam şuan user sayısı yok denecek az, oyun öldü diyebiliriz.. Yoksa gerçekten yılların oyunu.. Ama yavaş yavaş çağa ayak uyduramadı. Zorunlu aylık ödeme sistemi bile zorunlu değil artık.
tavsiyelerin hepsine bakıyorum ama elle tutulur düzgün bir şey bulamadım . sen rastladın mı güzel oynanabilir bir oyuna?
lost ark online ve eloa şu an gameplay videolarından güzel gözüküyor. senin fikrin nedir? -
Lost ark oynamadım hocam avrupa sunucusu mevcut mu? Ben değil diye biliyorum..
Eloa denedim tatmin etmedi B&S oyununun biraz daha değişmiş hali gibi ve tabiki user sayısı çok azdı.
İmkanım olsa FFXIV oynardım. Oyun ücretli + aylık ödemesi var. Ücret ödemesi sorun değilde bazen işlerimden ötürü 3 gün oynayamadığım oluyor. Aylık ücreti oynamadığım günlerede vermiş olacağım o yüzden başlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 9 Haziran 2016; 15:46:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KuteKavun
Lost ark oynamadım hocam avrupa sunucusu mevcut mu? Ben değil diye biliyorum..
Eloa denedim tatmin etmedi B&S oyununun biraz daha değişmiş hali gibi ve tabiki user sayısı çok azdı.
İmkanım olsa FFXIV oynardım. Oyun ücretli + aylık ödemesi var. Ücret ödemesi sorun değilde bazen işlerimden ötürü 3 gün oynayamadığım oluyor. Aylık ücreti oynamadığım günlerede vermiş olacağım o yüzden başlamadım.
kötü diyorsan eloa indirmesini durduruyorum , ciddi ciddi aynı tip oyun arıyoruz şu an. -
Hocam valla B&S 1 hafta oynadım Eloa 3-4 saat sonra sildim. :( Gerçekten öyle..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X