Şimdi Ara

İzmirliler yardım edin bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler adnan menderes havaalanından incem oradan izmirin otobüs terminaline gitmem lazım acaba yakınmı? Havaalanının servisi terminale götürürmü terminal nerdedir bi bilgilendirin beyler.

• güncel ve acil
  • a. menderes havalimanından otogara otobüsler var belediyenin. orada sorarsan gösterirler. kentkart'ın yoksa 6-7 tl'ye mal olabilir..tam emin değilim fiyattan.. ya da az ilerdeki anayoldan gaziemir dolmuşlarına binip, oradan da bornova otogar dolmuşlarına binip otogara gidebilirsin

not: direk taksiyle gitmeye kalkarsan 50 tl'den aşağıya mal olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amen-Ra -- 20 Ekim 2011; 14:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen-Ra

a. menderes havalimanından otogara otobüsler var belediyenin. orada sorarsan gösterirler. kentkart'ın yoksa 6-7 tl'ye mal olabilir..tam emin değilim fiyattan.. ya da az ilerdeki anayoldan gaziemir dolmuşlarına binip, oradan da bornova otogar dolmuşlarına binip otogara gidebilirsin

Eğer otobüs direk otogara gidiyorsa otobüs daha iyi olur heralde tek binişlik biletler vardır 1-2 tl ye.
  • Ben 2 yıl önce kullanmıştım o hattı. 204 no lu hattı kullanacaksın.

Güzergahı da bu, Otogar-Aydın Otoyolu-Serbest Bölge-Ulaştırma G.Emir Tansaş-Havaalanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 20 Ekim 2011; 14:19:50 >
  • Otobüs direk otogardan geçiyor otobüse bin. Numarasını hatrlamiyorumda ordaki herhangi bir görevli söyler. Binmeden kent kart almayida unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

Otobüs direk otogardan geçiyor otobüse bin. Numarasını hatrlamiyorumda ordaki herhangi bir görevli söyler. Binmeden kent kart almayida unutma

Ben izmirde oturmuyorum. Bu arada kent kart dediğiniz olay okuyucuya yaklaştırıp dıt diyen kart değilmi onu çıkarmak için belediyeye gitmek lazım foto vercen falan acaba tek binişlik biletler varya 1-2 tl ye oluyor ondan gişelerde satılmıyormu acaba. Yada benmi yanlış biliyorum. Bide otobüse bindim diyelim otobüs tam otogarın yanından mı geçiyor tahminen kaç dakikada gider otogara kaçırmayalımda otogarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

Otobüs direk otogardan geçiyor otobüse bin. Numarasını hatrlamiyorumda ordaki herhangi bir görevli söyler. Binmeden kent kart almayida unutma

Ben izmirde oturmuyorum. Bu arada kent kart dediğiniz olay okuyucuya yaklaştırıp dıt diyen kart değilmi onu çıkarmak için belediyeye gitmek lazım foto vercen falan acaba tek binişlik biletler varya 1-2 tl ye oluyor ondan gişelerde satılmıyormu acaba. Yada benmi yanlış biliyorum. Bide otobüse bindim diyelim otobüs tam otogarın yanından mı geçiyor tahminen kaç dakikada gider otogara kaçırmayalımda otogarı.

Ben kent kart almadan nakit ile bindim, sorun olmadı.

http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx?TIP=Havaalani
    Buradan inceleyebilirsin. 204 numaralı hatta bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 20 Ekim 2011; 14:40:43 >

• Havaalanının içinden durak var sanırım yarım saatde bir yada 45 dk bir geliyor binince para ver sana kart verir onla gecersin fiyatıda sanırım 6 tl falan kartın.Gecede var 24 den sonra ama 2 saatte bir geliyor.
  • kentkart dedigimiz kartlar kentkart dolum merkezleinde 4 tl karsiligi satiliyo ici bos olarak.herhangi bir isleme gerek yok.ama 3-5 kartlari var 6 tl civari ucretivar onlarla 3 basmalik kontur bulunduruyo icinde.Havalimanindan istersehiz kentkartla veya 3-5 kartlariyla belediye otobuslerine binebilirsiniz.Veya havasa binebilirsiniz 10tl ucreti var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.