Şimdi Ara

izmirliler nerede fikir lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lapseki

arkadaşlar bu konuyla bende ilgileniyorum, bir arkadışım 3. sanayide mahir otogaz ı tavsiye etti, bu firma hakkında bilgisi ve deneyimi olan varmı acaba ?

kardeş orda takılan mallar bizim mallarımız. bi sorunun olursa buraya yazarsın hallederiz
  • cavaplar için çok teşekkürler.sanırım zavolide karar kıldım.aslında tartarini için istanbula gitme olanağım da va ama herhangi bir sorunda ilgilenecek servis yine anı otogaz olacak.o nedenle polarisde taktırcam sanırım...arabam bi gelsin de...1 hafta kaldı ford ailesine üye olmama...
  • aracınız kaç km acaba,ben de gaza gelmeye başladım hani...2001 corolla var bende de,120 binde.satmayı düşündüm,istediğim fiatlar verilmedi,tüp takıp kullansam mı acaba...
  • neyse bu sorouya gerk kalmadı. ondenle kaldırıyoorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesif35 -- 10 Nisan 2007; 22:00:42 >
  • Öncelikle izmir lpg taktırmak isteyen ve bu konuda araştırma yapan arkadaşlar için edindiğim tecrübeleri yazıyorum.
    1. Takan usta ve işçiliği çok önemli, Takım sonrası destek ve güleryüz dürüstlük gibi yaklaşımlar aramalı
    2. Arabanızda daha önce bir bakım eksikliği veya arıza var ise bu tüp takımı sırasında ortaya çıkabilir.O nedenle sanyi içinde bir merkezde tüp takılması sizin için uygun olabilir.
    3. Takılacak model için ise piyasada bir çok model var. bunların özellikleri biraz farklı. Ennjektörlerin hızları ve kaliteleri farklı oluyor. Bu erken tıkanma gibi arızalar yol açıyor. birde bu enjektörlerin frekansları(hızları) farklı. 1.8 den 3.8 ee kadar değişik hızda enjektör var. hızlı bir enjektör daha iyi çalışacaktır. Ayrıca beyin denen ve enjektörlere gazı gönederme işlemini yapan ve araç ateşleme sistemi ile uyumu sağlayan parçça ise ABE yazılımı kullanların iyi olduğu söyleniyor. yani ikinci önemli parça bilgisyarı. bazı enjektörlerin hızları yavaş olmasına rağmen bu yazılım ile daha iyi çalışma elde edilebiliyor. Bunu dışında tüp ve şamamdıra var oda kalite kalite. Marka olarak yerli olarak bilinen ürünllerin toplama olduğunu duydum. bazı modellerin yazılımını bazı modellerin enjektörlerini kullandım. Takkılacak modelleri elinize alıp bakmadan farklarını görmeden taktırmayın.
    4. itayan ve polonya bu konuda ileri gibi gözüküyor.
    5. Distribütörü güçlü bir ürünüü tercih edin. ileride problem olduğunda yardım almanız yedek parça bulmanız açısından buda önemli.
    5. taktırmanın şu anna kadar gördüğüm en kötü yanı stepne ortada kalıyor. orjinal gibi olmuyor. İyi yanı ise eskisi gibişuraya gideyimmi endişesi kalmıyor.

İZMİRDE TAKTIRACAK ARKADAŞLAR İÇİN USTAMA GÖNDEREBİLİRİM. MODEL VE DİĞER KONULARDA BİLGİLİ VE İYİBİR USTA. MONTAJI ÇOK KALİTELİ.

• 2000 yılından berı Ata san sıtesınde 2002 yılından berıde subemız 1. sanayı sıtesınde hızmet vermekteyız.Çok sayıda marka ve model araca dönüşüm yaptık,işeyerımızın başında bırfııl makıne muhendısı aynı zamanda ısyerı sahıbı Ömer faruk Kurukafa bulunmaktadır.Yardımcı olabılecegımız herhangı bır konuda maıl atabılırsınız.Bızımle ılgılı sıkıntı yasayan varsa lutfen yazsın hangı konuyla ılgılı oldugunu bızı bılen bılmeyen yanlıs bır konuda yonlenmıs olmasın lutfen.Senelerdır pıyasada yaptıgımız duzgun ıslerle anılmaktayız,ısmımız,yerımız sımdıye kadar hıc degısmedı,bundan sonrada degısmeyecek.Iyı gunler.
  • İTALYANI SİSTEMLER İÇERİSİNDEN EN HIZLI ÇALIŞAN ENJEKTÖR ZAVOLİ ENJEKTÖRLERİDİR.
    EN ÖNEMLİ AYIRINTISI ENJEKTÖRLERİN ÇELİK VE BAĞIMSIZ OLMASIDIR. PLASTİK UCUZ ENJEKTÖRLER PERFORMANSI VE ÖMRÜ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLER.
    ZAVOLİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ POLARİS LPG İZMİR'DE VE GENİŞ BAYİİ AĞIYLA TÜM TÜRKİYE'DE
    KEMALPAŞA CADDESİ NO :63 ÇAMDİBİ İZMİR
    0 232 458 53 73
    0 216 466 93 33
  • Sn Polar enjektörlerinizin rolanti ve tam yük hızları nedir acaba saygılar sunarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

İTALYANI SİSTEMLER İÇERİSİNDEN EN HIZLI ÇALIŞAN ENJEKTÖR ZAVOLİ ENJEKTÖRLERİDİR.
    EN ÖNEMLİ AYIRINTISI ENJEKTÖRLERİN ÇELİK VE BAĞIMSIZ OLMASIDIR. PLASTİK UCUZ ENJEKTÖRLER PERFORMANSI VE ÖMRÜ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLER.
    ZAVOLİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ POLARİS LPG İZMİR'DE VE GENİŞ BAYİİ AĞIYLA TÜM TÜRKİYE'DE
    0 232 458 53 73
    0 216 466 93 33
  • enjektör hızları 1,7 m/s ile çok hızlıdır. sessiz çalışır. bağımsız enjektör oluşundan dolayı herhangi bir sorunda sadece sorun olan enjektörü değiştirerek minimum maliyetle sorun halledilir. ayrıca enjektörlerin temizlenme özelliği olmasıda önemli bir ayrıntıdır
  • 2A lpg sitesinden alıntı 1.7 ms ile sizinkiler alt limiti yakalamış gözüküyor ama en hızlısı değil alıntıyı üyelerin bilgilenmesi amacı ile aldım çünkü burada meme değiştirme yolu ile enjektör ayarı yapılmaya çalışılan markalar görüyorum üyeler neden meme değiştigini bilsin istedim sizde meme olayı varmı bilmiyorum saygılar sunarım.

ALINTI:
    Modern enjeksiyonlu arabalar enjektörler 2 ms cıvarında rolantide açıp kapatır ( düşük seviye bu dur ) ve tam gaz 20 ms cıvarında çıkyor .Bu bütün araçlar için geçerlidır .Kulanılan benzin enjektorler enjektorler Bosch ,Kehin vs bu değerlerde oynuyor.
    BRC kendine has patentli enjektorunu kulanıyor .
    Alt cevap sınırı 0,7 ms yani benzin enjektöründen daha hızlı açıp kapatyor .
    Bunu yapmak da zorundadır çünkü benzin enjektöründen aldığı sinyalı gaz olarak hesplanıp ve kendi enjektorunde verdiği sinyala dönüştürmek için 0,02 ms ( Çok önemsiz ) zaman bir kaybı var .
    Bu kaybı daha hızlı reaksion vererek kapatmalıdır ve tabi ki öyle yapıyor .( Avans olarak düşünün )
    Piyasada kulanılan elektrovalf tipi enjektorler bu hızı 5-6 ms mertebindedır bu nedenle 2 ms ( Alt sınıra ) düşürmek için değişik nozzle veya meme kulanılır .(1,6mm ,1,8 mm vs) .Yani mekanik bir kısıtlama getirilyor .Tabi ki bu her zaman doğru olmayabilir ve enjektor ( Elektrovalf ) bizim enjektor gibi kendine kalibre etmek yerine ( ihtyaca kadar açıp kapanma yani ) mekanik bir işlem o seviyeye getirilmesi çalışıyor .Başka Forumlarda değişik kitlerin için verilen cevap" Arkadaş gel da nozzular bi kontrol edelim lafları bundan kaynaklanır"
    Tabi ki hızı 3 kat daha yavaş olan bir enjektör ( Elektrovalf ) yakıtı ve performansı da etkilyor .

• quote:

İTALYANI SİSTEMLER İÇERİSİNDEN EN HIZLI ÇALIŞAN ENJEKTÖR ZAVOLİ ENJEKTÖRLERİDİR.
    0 232 458 53 73
    0 216 466 93 33

ZAVOLİ MARKA LPG DÖNÜŞÜMÜ PROJE DAHİL (TEK NOKTA ENJ.) KAÇA MALOLUYOR? BEN DE İZMİRDEYİM VE TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
  • 0 232 458 53 73 ü arayın
    size en uygun gelen seçeneği yaptırın
    diğer secenekler için sevisimizle görüşün
    quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

quote:

0 232 458 53 73
    0 216 466 93 33

ZAVOLİ MARKA LPG DÖNÜŞÜMÜ PROJE DAHİL (TEK NOKTA ENJ.) KAÇA MALOLUYOR? BEN DE İZMİRDEYİM VE TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

• quote:

HİÇ DÜŞÜNMEDEN STARGAS POLARİS LPG YE GİDİNİZ.
    TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MONTAJ SERVİSİNDE
    TÜRKİYENİN EN İYİ MARKASI ZAVOLİ MONTAJINI 100.OOOKM GARANTİLİ YAPTIRIN.
    AYRICA GARANTİ TÜRKİYENİN HERYERİNDE GEÇERLİ
    0 232 458 53 73
    KEMALPAŞA CADDESİ NO 63 ÇAMDİBİ İZMİR
    CİCİKOM TEKSTİL YANI ÇINARLI İZMİR

Merhaba;
    Dün Kemalpaşa caddesindeki Polariste Zavoli LPG sistemi taktırdım.
    Yardımlarınız için Teşekkür ederim.
    Faruk Usta ilgilendi ve işi hızlı temiz teslim etti.Ona da ayrıca Teşekkür ederim.

• http://www.manasotogaz.com

ben burada taktırdım, bana yakın olması sebebiyle. siz ne isterseniz o şekilde yapıyorlar, içinize sinmeden sizi göndermiyorlar. tse li bir montaj istasyonu...
  • kardeşim benim abim izmirda çalışıyor yeni polo 2000 model arabaya sıralı sıstem lpg taktırdı 1350 ytl ye taktırmız biraz araştır
  • bende focus aracıma izmirde LPG taktırmak istiyorum. ve peşin olarak ödeme yapacağım. nereye taktırayım ve fiyatı ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergen -- 3 Mayıs 2007; 14:22:05 >
  • bu arada bi de ekleme yapayım. genelde ayda 500 km geziyorum. sizce değer mi taktırmaya?
  • yılda 6000 km için değermi be hocam...bence hiç riske etmeyin...lpg için yılda en azından 15-20 bin yapmak gerek....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.