Şimdi Ara

İzmirliler Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben izmirde oturuyrum boyum 1.86 civarı. yaşım 14 ve basketbola başlamak istiyorum. Daha önce 1-2 ay İBB ye gitmiştim. Şimdi adam gibi bi basketbol kursuna yazılmak istiyorum. Hangi kursu önerirsiniz uygun fiyatlı?

• Dside uygun fiyata oyunu iyice öğrenip Karşıyaka seçmelerine katılabilirsin. Ya da Bornova Belediyede oyunu iyice öğrenip Karşıyakaya gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Dside uygun fiyata oyunu iyice öğrenip Karşıyaka seçmelerine katılabilirsin. Ya da Bornova Belediyede oyunu iyice öğrenip Karşıyakaya gidebilirsin.

Dsi nedir?
  • Devlet Su İşleri. Başlangıç için ideal bir yer bence. Burda başlıyarak 1-2 sene kendini geliştirirsin sonra Karşıyaka seçmelerine katılırsın.
  • Gel izmirspor a ben ordayım :D takıma yükselirsen beraber oynarız bende 14 yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTetrazonx

Gel izmirspor a ben ordayım :D takıma yükselirsen beraber oynarız bende 14 yaşındayım.

İzmirspor hangisi üçyoldaki değil mi? Bir de aylık ücret ne kadar?

Ha bir de unutmadan seni beğenerek, görüpte mi seçtiler yoksa seçme mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utangac itfaiyeci -- 18 Temmuz 2013; 0:34:20 >
  • daha önce basketbol oynadın mı oynayabiliyor musun veya daha önce bir kulupte falan oynadın mı yoksa hiç oynamadım yeni başlıycam mı diyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİSİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BedirhanChe

daha önce basketbol oynadın mı oynayabiliyor musun veya daha önce bir kulupte falan oynadın mı yoksa hiç oynamadım yeni başlıycam mı diyorsun?

Mart nisan ayları gibi 2 ay falan gittim. Yeniyim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Kiedis

quote:

Orijinalden alıntı: BedirhanChe

daha önce basketbol oynadın mı oynayabiliyor musun veya daha önce bir kulupte falan oynadın mı yoksa hiç oynamadım yeni başlıycam mı diyorsun?

Mart nisan ayları gibi 2 ay falan gittim. Yeniyim yani.

Boyundan dolayı bircok takima gelebilirsin.Ancak takim bulamazsan Guzelbahce BS'a beklerim.

• quote:

quote:

Gel izmirspor a ben ordayım :D takıma yükselirsen beraber oynarız bende 14 yaşındayım.

Evet üçyoldaki aylık ücreti 80 tl ilk geldiğinde normal kurs görüyorsun ama seçmelerde falan seçilirsen takıma girersin.
  • quote:

quote:

quote:

Evet üçyoldaki aylık ücreti 80 tl ilk geldiğinde normal kurs görüyorsun ama seçmelerde falan seçilirsen takıma girersin.

teşekkürler dostum yakın zamanda oraya yazılacağım. eğer antreman saatlerimiz uyuşursa görüşebiliriz de zaten dh li kendini belli eder orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utangac itfaiyeci -- 20 Temmuz 2013; 12:46:24 >

• Yeni başlıyorsan DSİ çok yardım eder sana. İyi oldukça üst yaşlarla da oynarsın. Bir bak derim.
  • pınar karşıyaka altyapıya da girebilirsin gayet kolay birde kulaç boyun kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbrkpc

pınar karşıyaka altyapıya da girebilirsin gayet kolay birde kulaç boyun kaç

bilmiyorum hiç ölçmedim.

hocam dsi nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utangac itfaiyeci -- 20 Temmuz 2013; 17:23:05 >
  • karsiyaka.falan yalan gel 9 eylule

• Forum Bornovaya gelmeden Yeşilova tarafında bir köprü var köprüyü foruma doğru giderken geçtiğinde sola dönüp sağa giriyorsun sonra ilk sola dönüyorsun yolun sonu işte. Ayrıntılı anlatayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Forum Bornovaya gelmeden Yeşilova tarafında bir köprü var köprüyü foruma doğru giderken geçtiğinde sola dönüp sağa giriyorsun sonra ilk sola dönüyorsun yolun sonu işte. Ayrıntılı anlatayım dedim

yol çok uzak dostum ulaşım çok zor ta ebesinde resmen
  • O kadar uzun anlatmaya gerek yok Bölge Metronun hemen arkası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.