Şimdi Ara

izmirli arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bornova manisa kavşağından kordona nasıl gidebilirim -toplu taşıma vs-

• evka3 metro yada ege üni metro bin sonra çankaya yada konakda in başka bir yol ise evka3 yada ege metroya bin halkapınarda in izbana bin alsancakta in yolun karsına geç ara sokakdan dümdüz yaylan
  • 63 nolu otobüs ile gidebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bornova izban'a bin, karşıyaka izbanda inip ksk vapur iskelesine gidip vapurpa geç karşıya.

• evka 3 hemen orda ordaki otobüs durağına git 63 bin
  • bu metroya ve izbana binmek için kartı nerden çıkartabilirim o civarlarda? kartsız binilmiyordur heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

bu metroya ve izbana binmek için kartı nerden çıkartabilirim o civarlarda? kartsız binilmiyordur heralde?

birinden rica et senin yerine bassın ona kaç paraysa verirsin veya gişeler oluyor duraklarda eğer gişe varsa turist kartı alabilirsin 10 20 tl lik falan var kartlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursalı Arkadaşlardan Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

bu metroya ve izbana binmek için kartı nerden çıkartabilirim o civarlarda? kartsız binilmiyordur heralde?

hocam kart dolum yapan martketlerde filan oluyor etrafı bi kes dolum noktası yazan yer varsa gir hemen :)
  • Dolum yapan bayiler var ama yeni kart sistemine geçildiği için orada bulamayabilirsin.birinden rica et seni yerine bassın ücreti 2.25 Konak metrodan kart alırsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_v_p -- 3 Ağustos 2015; 20:09:24 >
  • rica et ama suriyeli gibi de korkutma milleti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Dolum yapan bayiler var ama yeni kart sistemine geçildiği için orada bulamayabilirsin.birinden rica et seni yerine bassın ücreti 2.25 Konak metrodan kart alırsin

Reis nediyosun bu sene ksk goztepe derbisi icin . ben ksk da oturuyorum lakin galatasarayliyim. Ksk yaslilari topladi ibricic gokhan unal hurriyet ihtiyarlar heyeti

• quote:

Orijinalden alıntı: QuitoS

quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Dolum yapan bayiler var ama yeni kart sistemine geçildiği için orada bulamayabilirsin.birinden rica et seni yerine bassın ücreti 2.25 Konak metrodan kart alırsin

Reis nediyosun bu sene ksk goztepe derbisi icin . ben ksk da oturuyorum lakin galatasarayliyim. Ksk yaslilari topladi ibricic gokhan unal hurriyet ihtiyarlar heyeti

Bu sene altınordu geliyor geçen sene play-off lar zor kaçtı elimizden bu sene gümbür gümbür şampiyon olacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.