Şimdi Ara

İzmire tatile gitsem mi beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem ile izmire gitmeyi düşünüyorum ama pek sevmediğim akrabalarımın yanında kalacaz.O yüzden vazgeçmeyi düşünüyorum.Gitsem mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 18 Haziran 2013; 10:59:47 >

• gızların daha bi fena hatırladıkça oyşş.gecen yaz metrıda bi gız gördüm unutamadım daha ://

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye gideceğine bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

nereye gideceğine bağlı

Öyle belirli bir yeri yok.Çoğu yerini gezecem
  • sadece konaklama amacı ile o evi kullanırsan git bence, böylece hem tatil yaparsın hem onları görmessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 18 Haziran 2013; 11:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

Ailem ile izmire gitmeyi düşünüyorum ama pek sevmediğim akrabalarımın yanında kalacaz.O yüzden vazgeçmeyi düşünüyorum.Gitsem mi sizce ?

Eğer bu hafta gelecekseniz dh izmir toplantısı yaparız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sadece konaklama amacı ile o evi kullanırsan git bence, böylece hem tatil yaparsın hem onları görmessin

Sadece konaklama da karar veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

quote:

sadece konaklama amacı ile o evi kullanırsan git bence, böylece hem tatil yaparsın hem onları görmessin

Sadece konaklama da karar veremedim

bide şöyle bir durum var, madem sevmiyorsun gelir 2 laf ederler sinirlerin bozulur yapacağın tatil moka döner, alilenle gel izmire al çadırını git çeşme seferihisar taraflarına kur çadırı bak keyfine
  • Vazgeçtim beyler.Oyum oynarım daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.