zaten kime aramadi ve cepleri yok bende baran disinda. ben pm atmistim cebimi..
quote:
Orjinalden alıntı: Tacarsoy
sanırım yalan oldu
quote:
Orjinalden alıntı: anshered
yalan olmadı 7 de alsancak mc donaldsın onunde bulusulcaktıı , işim vrdı gıdemedm bn neyazıkki
demekki buluşulsaydı benim kanka yanlış yere gitçekti bir gün buluşalım ama hafta sonu olsun biz karşıyakadan 3 kişi geliriz valla msnleri alalım olmadı izmirlilerin pm atarım ben isteyenlere
quote:
Orjinalden alıntı: subuti35
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
Güzelbahçe'ye bekleriz diyecektim ama buluşulmuş demek ki, bir dahakine artık...
güzelbahçe de mi oturuyorsun önce ben davet ettim güzelbahçeye
Olsun, iki davet olmuş oldu, belki toplum baskısı yaratmış oluruz çaktırmadan
Ya bırakın bu işleri... Geliriz geliriz ciddiyete binince kimse yok... Oraya bekleriz buraya bekleriz dediniz hiç kimseden ses yok. Güzelbahçe de güzelce eğlendik zaten konuyu açan arkadaşta dahil gelecek olan ciddi ciddi ilgilenirdi...
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
Ya bırakın bu işleri... Geliriz geliriz ciddiyete binince kimse yok... Oraya bekleriz buraya bekleriz dediniz hiç kimseden ses yok. Güzelbahçe de güzelce eğlendik zaten konuyu açan arkadaşta dahil gelecek olan ciddi ciddi ilgilenirdi...
siz ciddi ciddi güzelbahçeye gidelim dediniz de biz karşılamadıkmı zaten buluşmada bir organize yoktu çünkü çok geç belli oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme