Şimdi Ara

izmirden xbox 360 arcade(20GB ve Jtagli) 150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox kolu bulunmamaktadır.Cihazın hdmi çıkışı sorunlu galiba tvden hdmi çıkışı görmeyen cihaz projeksiyona hdmi dan bağlayınca görmekte.Harddiski 20gb ile değiştirildi.Yanında güç kablosu optik ses çıkışı için ayrıca kablo,vga için kablo ve sonradan aldığım rgb kablosu bulunmaktadır.Cihazı yazlıktan getirirken yan tarafını kırmızı birşeye sürtülmüş ufak tefek 2-3 kırmızı çizikler bulunmakta (resmini çektim merak edenler için).onun dışında bunca zaman bana hiç sorun çıkartmadı birçok oyun oynadım 3k 2k benzeri hatalar hiç vermedi.Üniversite zorlamaya başladığı için kullanamıyordum ve satıyorum artık istediğim fiyat 150 liradır izmir içi elden teslim edilir.diğer illere nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası dh nin 2.el bölümünü hep izmir içinden kullandım bilen arkadaşlar olursa il dışına da hallederiz.Geçen yaz da jtag işlemi yapıldı istanbulda.

edit üretim tarihi 2008-08-06

fiyat:150 lira
     izmirden xbox 360 arcade(20GB ve Jtagli) 150TL izmirden xbox 360 arcade(20GB ve Jtagli) 150TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 12 Haziran 2013; 20:23:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.