Şimdi Ara

İzmirden Satılık P3 parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki sistemi uprade nedeni ile satışa çıkarttım, elimdeki parçalar şunlardır;

Intel Pentium 3 600 Mhz. Slot işlemci.......................................50 YTL - 1 adet

128 mb SDRam 100 Mhz.........................................................15 YTL - 3 Adet

Creative Vibra 128 PCI ses kartı..............................................10 YTL - 1 Adet

P3 BX mainboard uyumlu ATX kasa......................................... 10 YTL - 1 Adet
    (Oldukça Temiz durumda)

Ayrıca bir tane de Bios problemli BX Slot işlemci destekli anakart var, onun içinde 15 YTL düşünüyorum.

Tercihim İzmir içinde satmakdır, diğer şehirlerden almak isteyenler kargo ücretini eklemelidirler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mainbord markasi tam olarak nedir
    eğer uyugunsa hem bordu hemde remleri almak isterim.
    m_biricik@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Selamlar,

Elimdeki sistemi uprade nedeni ile satışa çıkarttım, elimdeki parçalar şunlardır;

Intel Pentium 3 600 Mhz. Slot işlemci.......................................50 YTL - 1 adet

128 mb SDRam 100 Mhz.........................................................15 YTL - 3 Adet

Creative Vibra 128 PCI ses kartı..............................................10 YTL - 1 Adet

P3 BX mainboard uyumlu ATX kasa......................................... 10 YTL - 1 Adet
    (Oldukça Temiz durumda)

Ayrıca bir tane de Bios problemli BX Slot işlemci destekli anakart var, onun içinde 15 YTL düşünüyorum.

Tercihim İzmir içinde satmakdır, diğer şehirlerden almak isteyenler kargo ücretini eklemelidirler.

aslında bana kasa lazım eğer yukardaki ayarlarda varsa skystar 2.6d ile takas yapalım bende izmirdeyim.

• Mainboard Tomato - Platium BX chipsetli ve Slot işlemci ile çalışıyor !

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hotmail adresine gell. kaytlaım seni
  • PM attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satlık parçalar (izmir)
    22 yıl önce açıldı
    SATILIK MALZEMELER (İZMİR)
    8 yıl önce açıldı
    Satılık notebook parçaları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.