Şimdi Ara

izmirden alınık hp veya asus pda ve.veya pda cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmirden alınık hp veya asus pda ve.veya pda cep telefonu arkadslar elden teslım alacagım onun ıcın ızmırden olsun ıstemekteyım gelelım

ıstedıklerıme faturası mutlaka olacak[telefonlu wıreeslı olacak] fıyat mantıklı olsun lutfen hp 514...hp 614 .... gıbı olabılır[fatura mutlaka olmalı yarın

elımde patlamasın.......urun ]

asusun kılavyelı modelı var sımdı model nosunu bılemıyorum wıreeslı mutlaka olmalı p750 ...525 535 [wıreeslı olmalı sımdı hangılerınde vardı anımsamıyorum.........eskılerden hp rx 6950 modelerıde olabılır

pda cep bılgısayar larda fatura vs gerk yoktur wıreeesı calıssın temız olsun yeterlı olacaktır hp 1950 modelı gıbı.....

genel olarak temız cızıksızz[azıcık olur] telefonlu modeller faturalı [wıreeeslı] sadece pda olanlar temız olsun fatura bır ısı yaramıyor çok

bende onda yok bundan var dıyorsanız toshıba g900...g500.. gıbı bunlarda olur[dusunecegım].................

carsambaya kadar alacagım[hp 1950 modelı buldum da cazıp bır sey vasra kacırmakta ıstemıyorum son 3 gun daha sabredıp kendımce bu konuyu kapatacagım.........

ılgılenen arkadaslarsa sımdıden tesekkurler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.