Şimdi Ara

İzmirde uygun midye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerelerde var?fiyatlarıyla yazarsak iyi olur

• Sahildeki kayalıklara şortunu giyip gidiyorsun, elini kayaların diplerine daldırıp midyeleri kayalardan koparıyorsun...
    Yanında getirdiğin çakı, bıcak vb alet ile midyelerin içlerini çıkartıp yine yanında getirdiğin kase tarzı bir şeyin içine koyup evde unlayıp afiyetle kızartıp yiyorsun...
    Beykoz dolaylarında bu haltı yapıyordum, tavsiye ederim. . .
  • Midyenin pahalısımı olur her yerde boy boy 20 krşdan başlar 50 krşa kadar var zaten 3 boy var 20 krşluk 30 krşluk ve 50 krşluk Ankarada nereye gitsen böyle soran olursa cebecide fiyatlar böyle
  • kampanya yapan yerler yokmudur
  • git yoldaki bi midyeciye pazarlık yap 1 torba iste o dicek 20 tl sen dersin 3 tl sonra 5 tlye alırsın ben hep öyle yapıyorum ama midyeci tanıdık o ayrı konu
  • leylu nerde o dedğin yer bi türlü yiyemiyorum karşıyaka iskeledekiler hiç düşmüyor ya
  • Bizim sokakta midye satan birisi vardı oğlanın ağzını burnunu kırmışlardı Ne güzel 25kuruşa fazla fazla limon sıkarak alıyorduk hem uygundu hemde oğlanın sohbeti iyiydi.

Birde nerelerde var demişsin fiyatlarıda sormuşsun bu işi yapmaya meyillisin heralde ? Pek para kazandıracagını sanmıyorum Ama öğrenciler için part time harika bir iş aslında
  • yok iş için değil yemek için 50 tane orta boy yiyebiliyorum çok pahalıya geliyor
  • en iyi yerlerden biri inciralti o özdilegin dönemecinde var tavsiyemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.