Şimdi Ara

İzmirde Hilal-Halkapınar aktarma saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hilal ve Halkapınarda İzban ile İzmir Metro arasında aktarma yapılıyor ancak mesela metrodan inip izbana geçerken tekrar kart basıyorsun zaten metroya binerken bastın karta ve 90 dakika içinde ücretsiz tekrardan basmanın ne anlamı var ? halkapınarda inşaat varken açık bırakmışlardı ve gayet güzeldi tekrardan kart çıkartmaya gerek yoktu.

Kısacası Aziz Kocaoğlu buzdolabı dükkanına dön artık

• İzmir toplu ulaşımı iflas etmiş durumda, oradaki durumda buna bir örnek.
  • Metroya binmeden önce otobüsee vs binmiş olabilirsin yani izbana binene kadar 90 dk dolmuş olabilir bundan dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya 90 dakika dolduysa?

Hadi onu geçtim belki de istatistik tutuyorlar nereden bileceksin? İzmir'de toplu taşıma çökmüş falan değil millet poposundan sallamasın. İstanbul'dan kat kat rahattır.
  • İstanbulda ulaşım alternatifi İzmirden daha fazla.İstanbulun nüfüsu da 4 milyon olsun bak gör çok rahat sistem.
  • Ordan oraya trafik canavarı sarı dolmuşlar dolaşmıyor diye bu sitem. İzmir ulaşım bakımından türkiyenin önde gelen şehirlerindendir, çekememezliğin lüzmu yok.

• İzmir çok modern bir şehir ondan dolayı kordonda işemek için tuvalet yok denize işiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

İstanbulda ulaşım alternatifi İzmirden daha fazla.İstanbulun nüfüsu da 4 milyon olsun bak gör çok rahat sistem.

4 milyona gerek yok 8-10 milyon olsun baya rahatlar. Ben yeşilyurttan bayrampaşadaki işyerine 3 farklı alternatifle gidebiliyorum. Tabi her halükarda 800m kadar yürüyorum.

• izmir belediyesine laf yok.
    domat, boyoz, rakı vs.vs. yaşasın hayat.
  • İzmir'in ulaşımı gayet ucuz, şu son güzergahları arap saçına çevirme olayı olmasa çok da rahattı.
  • İzmir'de ulaşım son düzenlemelerle berbat bir hal almış durumdadır.
  • adama bak ya aktarma yaparken para ödemiyo gelmiş bi de bunu eleştiriyo, gel istanbula aktarmayı kaç paraya yaptığımızı gör.
  • izmirde toplu ulaşım pert nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum herkez isyan ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.