Şimdi Ara

izmirde head hunt oynamak isteyenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar biraz reklam yapıyormuşum gibi olacak ama bu işten kimse maddi çıkar sağlamayacağına göre sorun olmaz sanırım. bazı arkadaşlarımla yaklaşık iki haftadır ayarlamaya çalıştığımız bir organizasyon var. geçen hafta yeterli sayıya ulaşmış olsaydık yapacaktık fakat sadece 7 kişi toplanabilince farklı bir yol izleyip bildiğim her yerden insan çağırma çabasına girdik. head hunt deyince aklınıza bir sürü şey geliyordur kesin bu yüzden daha önce hiç duymayanlar için basitçe olayı anlatmak istiyorum.

    head hunt:

    oyun çok basit ve değiştirilemez belli kurallar çerçevesinde oynanmaktadır. oyunun şimdiki başlangıç tarihi 9 kasım olarak belirlenmiştir. başlangıç tarihinden en geç iki gün önce katılımcıların vermiş olduğu ev adreslerine sarı mühürlü bir zarf içerisinde sizin hedefiniz olacak kişinin bir resimi bulunucaktır. zarfın içerisinde oyunun kuralları başlangıç noktanız, başlangıç saatiniz ve oyunun oynanacağı alanın krokisi aynı zarfın içinde bulunacaktır. tabi birda kesin değiştirilemez kurallar kitabınız. bu zarfı almış olmanız halinde organizasyonu ayarlayan kişiler olarak biz sizin başlangıç saatinde başlangıç noktanızda olacağınızdan emin olacağız. aksi taktirde bütün organizasyon engellenemez bir çıkmaza girmiş olacaktır. oyun başladığında yapmanız gerek tek şey zarfın içinde size verilmiş hedefi aramaya koyulmaktır. unutmamanız gereken en önemli şey aynı şekilde bir başka oyuncunun da sizi aradığıdır. peşinizdeki adamdan kaçabilirsiniz saklanabilirsiniz fakat ona birşey yapamazsınız sizin hedefiniz size verilen resimdeki oyuncudur. oyun boyun boyunca amacınız tek bir kişiyi avlamak değildir. oyunun mutlak bir sonuca ulaşması için yapmanız gereken şey hedefinizi ortadan kaldırdıktan sonra onun zarfını alıp bir sonraki hedefinizin peşine düşmektir.

    hedefi imha etmek:

    zarfınızdan çıkan resimdeki hedefinizi imha etmeniz için tek bir yöntem vardır o da boyundan yukarısını ıslatmak. oyun halka açık bir yerde oynanacağı için ıslanma fikrine karşıysanız kesinlikle katılmayınız.

    katılım şekli:

    bu oyun tamamen benim arkadaşlarımla birlikte eylence amaçlı düzenlendiği için herhangi bir ücrete tabi değildir tamamen bedavaya katılabileceğiniz bir oyundur. oyuna katılmak ya da daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yapmanız gereken şey bana mail atmak


    moderetor arkaştan bir ricam var konuyu burada açtım çünkü forumda şehirlerle ilgili bir bölüm yoktu eğer mümkünse ilgili birkaç bölümde daha yayınlanmasını sağlayabilirmisiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.