Şimdi Ara

İZMİRDE FORD SERVİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ve bayanlar-ford focus ghia marka aracım var(2000 model) ve izmirde(özellikle bornovadaki sanayilerde) kazıkçı olmayan-dürüst-ve işinin ehli ford servisi arıyorum ama otokoç gibi falan yetkili servis değil.Ben bugune kadar 2 kez bizimford diye biyere gittim-orda mehmet usta acemiliğimden yararlanıp iyi bi kazıkladı beni.şimdi değiştiricem ama ustaellerin ve bizim ford un oldugu sokakta olmasın-mehmet ustayla karsılasmak ıstemıyorum...

• 3. sanayide ATEŞ TEZEL özel ford servisi var , çok iyilerdir
    Ali abiye selam söyle benden ,gidersen.
  • Ateş TEZEL hakkında olumsuz çok fazla şey duydum bizzat şirketteki arkadaşlarımdan.başlarda gerçekten iyiymiş ama ismi duyulmaya başladıkça savsaklamaya başlamış ve pahalı hesaplar çıkarmaya başlamış...Benim mehmet ustam da eskiden otokoçta falan çalışmıs iyi bi usta ama bana yolunacak kaz muamelesi yapması gerçekten hem sinirimi bozdu hemde zoruma gitti....bidaha nah giderim
  • 20 yıldır ona giderim , hiçbir şikayetim yok , hatta forumdan bazı giden arkadaşlarda olmuştu ona .
  • diğer önerileri beklıyorum...??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLPaK

diğer önerileri beklıyorum...??

3. sanayi girişinde Beşler Ford servisi var. Hiç gitmedim ama büyük bir yer gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

20 yıldır ona giderim , hiçbir şikayetim yok , hatta forumdan bazı giden arkadaşlarda olmuştu ona .

Okyay kardeş ford işçiliği ve yedek parçaları konusunda acemıyım arabam 3 aylık ve henuz sadece ilk aldıgımda servise soktum.1300 ytl hesap çıkardılar acısı hala yüreğimde(triger seti değişti-bujiler değişti-polen filtresi değişti-fren diskleri değişti-klimaya gaz basıldı-gerisini unuttum) aslında bunların yapılmasına gerek yoktu ama ben araba yeni gibi olsun dedim usta da soktu kazıgı gönlünce-bütün bu işlemlerin 800 ytl civarına bitirilebılecegını daha sonra başka yerlerden duydum.neyse iş işten geçti.buda 3. sanayide bizim ford diye biyer-mehmet usta.o yüzden aslında ben 3. sanayıye gıtmek istemıyorum çünkü orda o adamla karsılasmak ıstemıyorum.

• Beyler izmirde CANKAR var ford servisi degıl ama her arabaya bakıyolarmıs-iki ünv. mezunu-ful bilgisayarlı sstemle uygun fiyatlıymış falan.ama her arabaya bakarız abi mantıgı bana biraz ters?siz ne dersiniz.gerçi yıllık bakımını yaptırabılırsınız oraya sonucta yag degısıyo-polen filtresi değişiyo vs...spesifik bi durum yok sonucta
  • Sevgili selpak bende sana soracaktım gittiğin düzgün bir özel servis varmı diye ama bakıyorum sen burda çoktan sormuşsun Benim gittiğim 1. Sanayide ÖZFORD var İbrahim usta var orda işinde iyi ama başka herhangi bir özel ve yetkili servise gitmediğim için karşılaştırma yapamayacam.

Fiyat için bi referans olsun Baskı balata değiştirecem işçilik+malzeme 320 YTL dedi.

Bundan önce şööle bi para ödemiştim.

Bobin+4 adet buji+yağ filitresi+hava filitresi+polen filitresi+yağ değişimi+Gaz kelebeğinin sökülüp temizlenmesi+işcilik
    Toplam 250 YTL ödedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozib

Sevgili selpak bende sana soracaktım gittiğin düzgün bir özel servis varmı diye ama bakıyorum sen burda çoktan sormuşsun Benim gittiğim 1. Sanayide ÖZFORD var İbrahim usta var orda işinde iyi ama başka herhangi bir özel ve yetkili servise gitmediğim için karşılaştırma yapamayacam.

Fiyat için bi referans olsun Baskı balata değiştirecem işçilik+malzeme 320 YTL dedi.

Bundan önce şööle bi para ödemiştim.

Bobin+4 adet buji+yağ filitresi+hava filitresi+polen filitresi+yağ değişimi+Gaz kelebeğinin sökülüp temizlenmesi+işcilik
    Toplam 250 YTL ödedim

Ozib burda da karşılaştık:) ya bugun benim lpg ustası bana cankarı önerdi.Eleman 2 yıllık okul mezunu ve çok zeki biri-ben dedi aslında ford servisi sadece forda baksın taraftarıyımdır ama cankarda dedi herşey bilgisayarlı ve full donanımla sorunu çözüyolar.2 ortagı varmış ikiside ünv. mezunu.Teknik kişiler.Ben denerim açıkcası.mesela benim usta(bizim ford) biraz bihaber sanırım fiyatlardan sol arka kapının cam acma dugmesı arızalı bana 90 ytl fiyat çekti sadece dugme için???bilmiyorum artık...

• quote:

quote:

20 yıldır ona giderim , hiçbir şikayetim yok , hatta forumdan bazı giden arkadaşlarda olmuştu ona .

Okyay kardeş ford işçiliği ve yedek parçaları konusunda acemıyım arabam 3 aylık ve henuz sadece ilk aldıgımda servise soktum.1300 ytl hesap çıkardılar acısı hala yüreğimde(triger seti değişti-bujiler değişti-polen filtresi değişti-fren diskleri değişti-klimaya gaz basıldı-gerisini unuttum) aslında bunların yapılmasına gerek yoktu ama ben araba yeni gibi olsun dedim usta da soktu kazıgı gönlünce-bütün bu işlemlerin 800 ytl civarına bitirilebılecegını daha sonra başka yerlerden duydum.neyse iş işten geçti.buda 3. sanayide bizim ford diye biyer-mehmet usta.o yüzden aslında ben 3. sanayıye gıtmek istemıyorum çünkü orda o adamla karsılasmak ıstemıyorum.

aynı parçanın 100 ytl ye de 20 ytl yede bulunabildiği bir ülkede, asıl sorun güvenden geçiyor, ben ucuz mal kullanmak istemiyorum , aslında daha pahalıya geliyor , sorun şu , bu adamlar kaliteli parça adı altında aslında dandik parça mı takıyorlar
    haaa zaten ucuzunu kullandığını söyleyip daha ucuza işi bitirenler de dürüst aslında burada seçim size kalmış , iyisimi olsun dandiğimi
    ben oraya aracımı bırakırım giderim , ve bilirimki dandik malzeme kullanılmaz , saydığınız değişen parçaların fiyatlarını ve işçiliğini otosan dan alıp alt alta toplayın bakalım ne çıkacak .
    yada 800 ytl ye yapacak ustaya , malzeme marka listesini ben getiririm aynı malzemeleri isterim deyin bakalım yapabilecekmi ;)

ama sonunda hadi yap o zaman diyebiliyor olmalısınız .

• quote:

quote:

quote:

aynı parçanın 100 ytl ye de 20 ytl yede bulunabildiği bir ülkede, asıl sorun güvenden geçiyor, ben ucuz mal kullanmak istemiyorum , aslında daha pahalıya geliyor , sorun şu , bu adamlar kaliteli parça adı altında aslında dandik parça mı takıyorlar
    haaa zaten ucuzunu kullandığını söyleyip daha ucuza işi bitirenler de dürüst aslında burada seçim size kalmış , iyisimi olsun dandiğimi
    ben oraya aracımı bırakırım giderim , ve bilirimki dandik malzeme kullanılmaz , saydığınız değişen parçaların fiyatlarını ve işçiliğini otosan dan alıp alt alta toplayın bakalım ne çıkacak .
    yada 800 ytl ye yapacak ustaya , malzeme marka listesini ben getiririm aynı malzemeleri isterim deyin bakalım yapabilecekmi ;)

ama sonunda hadi yap o zaman diyebiliyor olmalısınız .

ya aslında haklısın en mantıklısı zaten arabayı once goturuceksın adam bi liste cıkarıcak ihtiyac olan malzemelerin listesi.-ben dicek bu marka malzemeleri(yani bu listeyi) 400 liraya topluyorum,sen bi araştır aynı markaları dha ucuz bulabılırsen al bunları gel ben sadece işçilik alayım.işçiliğimde burda 60 ytl dir....vs... o zaman benim için problem kalmaz,işte o zaman adamın ustalıgına guvenırım,başkasına 40 ytl verecegıme ona 60 ytl veririm.ama işte sorun orda bana mehmet usta bunu yapmadı.bana dedi 800 e kadar mal olabılır arabayı almaya gittim 1300 ytl hesap çıkarttı.ya benim param olmasaydı,o zaman nolcaktı taktıklarını geri mi sökecekri.sen benim babam mısın da mali durumumu biliyosun kafana gore arabama bişeyler takmış-değiştirmişsin?ben zaten ona uyuz oldum-yoksa belkide dediğin gibi onun kullandıgı parça ve işçilik rayiçlerinde normal bi fiyat veya piyasadan biraz yuksek,ama önce bi bana sor kardeşim.ben sana sınırsız bütçe verdim gittim sanki...bidaha gitmem ben ona-onu bilir onu söylerim.cankarı deneyeceğim ama

• 1.Sanayide bnim gittiğim ÖZFORD servisinde öyle onlar sadece işcilik için fiyat veriyolar parçayı ya sen gidip alıyosun(Yakınında FORD yedek parçacısı var).Veya onlar alıyo sen tek ödeme olarak onlara yapıyosun marka alternatiflerini öğreniyosun tabi marka ile ilgili önerilerinide söylüyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozib

1.Sanayide bnim gittiğim ÖZFORD servisinde öyle onlar sadece işcilik için fiyat veriyolar parçayı ya sen gidip alıyosun(Yakınında FORD yedek parçacısı var).Veya onlar alıyo sen tek ödeme olarak onlara yapıyosun marka alternatiflerini öğreniyosun tabi marka ile ilgili önerilerinide söylüyolar.

ozib seninle irtibatı koparmayalım zaten-1. snayi hangisi oluyo ya-ben isimden değil de tarifle biliyorum-eski yoldaki sanayi-manavkuyu dönüşünde alfamirim karşısındaki sanayi-evka 3 deki snayi gibi...:)
  • 1.Sanayi stadın (Atatürk) karşısındaki sanayi.
  • Arkadaşlar bir önceki ford focusum için yedek parça ihtiyacım oldu internetten de araştırdığım kadarıyla izmir karabağlarda OTOMÜMİN DE daha uygun fiyata olduğunu gördüm ayrıca bir çok ürünleri bi çok siteden daha ucuz bazen kampanyalarada denk geldinizmi otomüminin yanında bulunan GÜLER OTO FORD ÖZEL servisinde de servis ücretleri çok uygun oluyor bir fiyat alın derim ben parçaları OTOMÜMİN dan aldım daha sonrada bakımı da GÜLER OTO FORD ÖZEL SERVİSİNDE yaptırdım ayrıca adamlar birde garantide veriyorlar çok ilgililer tavsiye
    ben çok araştırdım sizde araştırın göreceksiniz farkı

İZMİRDE FORD SERVİSİ

İZMİRDE FORD SERVİSİ

İZMİRDE FORD SERVİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangulesci -- 12 Şubat 2011; 12:24:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.