Şimdi Ara

İZMİR YENİ FOÇA UZMAN KOMANDO EĞİTİMİNDEYİM YARDIM LAZIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tüm sporları yapıyorum ama barfiks ve şınavda çok zayıfım kendimi geliştirmem lazım. Üstümüze çok geliyorlar ama geri kalan zamandada çpk çalışıyoruz geliştiriyoruz kendimizi.

barfiks ve şınav için ne yapabilirim fazladan yada taktik olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Beyler tüm sporları yapıyorum ama barfiks ve şınavda çok zayıfım kendimi geliştirmem lazım. Üstümüze çok geliyorlar ama geri kalan zamandada çpk çalışıyoruz geliştiriyoruz kendimizi.

barfiks ve şınav için ne yapabilirim fazladan yada taktik olarak.

barfikste bel vurdur şınavda güçlen güçlendikçe barfikste kolaylaşır terziye kolunun içinde rahat edeceği bir tulum dıktır içine kum doldur butun gun onla gez barfıks cekecegın zaman cıkar aradaki farkı gor
  • Şınavda kolları biraz fazla aç sağa sola öyle daha kolay oluyor sanki. Barfiks 10 çekiyorduk çekemeyen olursa bir şey demiyorlardı da komandoymuşsun.
  • kollara agırlık koydurma işi mantıklı yapcam dostum

• Yenifocada ailemin yazligi var. Oranin askerligi cok pis be. Eski foca daha da fena ama. Neyse umarim rahatlikla bitirirsin askerligini.

• Askere gittiğimde 0 barfiks çekiyordum. Askerliği bitirdiğimde ise nizami 15 tane çeker oldum. Zorlasam 20 bile olabilir. Barfiks direklerine yapış ve kalabildiğin kadar asılı kalmaya çalış. Ne kadar zorlarsan o kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Askere gittiğimde 0 barfiks çekiyordum. Askerliği bitirdiğimde ise nizami 15 tane çeker oldum. Zorlasam 20 bile olabilir. Barfiks direklerine yapış ve kalabildiğin kadar asılı kalmaya çalış. Ne kadar zorlarsan o kadar iyi.

bir işe yararmı eminmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya işte hiç çekemiyordum şu an 15-20 tane çekiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.