Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi Gerçegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar izmir üniversitesi ögrencisiyim ve ben üniversites tercihlerini yaptıktan tam 1 yıl geçti üniversite tercihinin ne kadar önemli bir şey oldugunu izmir üniversitesi sayesınde anlıyorum bu yazıyı yazarak hem benım hemde onlarca arkadaşımın yaşadıgı mağduriyeti sizlerle paylaşmak hemde sizlerinde bu okulu seçip hayatınızın en büyük hatasını yapmanıza engel olmayı hedeflıyorum.

Geçen sene okulun ilk yılı oldugu için hazırlık sınıfındaydım zaten bölumum yüzde yüz ingilizceydı lakın üniversitenın hazırlık sistemi çok kötu oldugu için aynı ygs sınavına girer gibi giriyosunu her sinava bi hatanın telafısı yok bütün bir yılınızı kaybediyorsunuz. Benim kalmayı garantiledigim şubat aylarında kesinleşmiş idi ve okula devam ettim hazirana kadar sonrasında ise yaz okulu konusu vardı ancak özel üniversite helede izmir üniversitesi gibi ticarethanelerde önemli olan tek bişey vardır PARA!. yaz okuluna çok pahalı buldugum için gitmedim zaten %50 burslu okuyorum izmir üniversitesinde(ticarethane) hocalarıma ve ydyo müdürlügüne sorarak onlarında önerisiyle yaz okuluna gitmeyıp bu sene 2015-2016 yılının 1. dönemi okulu bitirebilcegim ve 2.dönemi ise fakülteden devam edebilcegim söylenmışti. çok mantikli bi fikir gibi geldi ve böyle yaptım ancak bu sene okulumuz egitim kurumu degilde bir ticarethane oldugundan kaynaklı bu durumdarki ögrencilerin burslarını iptal etme kararı almiş ! bir çok arkadaşım okuldan ayrılmak zorunda kaldı tabi bu kararı alanları arayıp soyledıgımızde bunu haksızlık oldugunu bizim girdigimiz sene böyle bi durum olmadıgı hatta girdigimiz sene burslar garanti altında dediklerini bize bizi tinlamadılar telefonlarımıza çıkmadılar ama inanıyorumki bizlerin gelecekleriyle oynuyan tek hedefleri para olan bu insanların işi kolay gitmez bu yazıyı okuyan herkese söyluyorum İZMİR ÜNİVERSİTESİ (TİCARETHANESİ) PİŞMANLİKTİR

• Seneye İzmir üniversitesindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel kardesim beklerim insanlar hata yapa yapa ogreniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmis olsun dostum,adının izmir universitesi degil izmir koleji olması gereken kurum.
  • Aynen bende tercih hatası yaptım şuan iki senem boşa gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.