Şimdi Ara

İzmir Üni Hukuktan 3.70 ortalama ile Kırıkkale ,yalova hukuk veya Erzincan hukuka yatay geçiş ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

Ortalama baya iyi, umarım atlatırsınız.

Teşekkürler dostum inş atlatıcaz bu dönemin sonunda..Geçiş şart oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

quote:

Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

hocam neden İzmir Üni. bırakıp , Anadoludaki bir üniversiteye devam etmek istiyorsunuz merak ettim ?

yıllık 14 milyar ödüyemiyoruz desem ? Maddi sorunlar var hocam..bu seneyi nasıl geçircez diye düşünüyoruz..o yüzden kesinlikle geçiş yapmam gerekiyor..akdeniz hukuku da düşünüyorum ama 3 70 le zor gibi:..yine şansımı denerim

Umarım maddi sıkıntıyı en kısa zamanda aşarsınız. Aynı sıkıntıyı biz kardeşimde çektik. 3.70 ile okul burs vermi yor mu= bu arada.

Şu İzmir i bırakıp oralara gitme diyenler mesaj atmasın.

Veriyor ama çok komik bir rakama düşüyor yani hiç vermese daha iyi :) %100 burs hiç bir şekilde vermiyor okul...en fazla % 60 burs alan olmuş okulda.. Ben bu dönem 3.90 filan yapmayı düşünüyorum..O zaman istanbul hukuku bile denicem bakalım hayırlısı..

• yatay geçişde öss puanına bakılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

yatay geçişde öss puanına bakılmaz.

cevap için teşekkürler ama dostum sanırım yanılıyorsun. Örneğin samsun hukuk öss puanının %60'ını katkı ediyor. dokuz eylül hukuk da öss ye bakıyor..Ama dediğin gibi hiç öss puanına bakmayan hukuklarda var ..Mesela erzincan, yalova, süleyman demirel, akdeniz gibi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

yatay geçişde öss puanına bakılmaz.

cevap için teşekkürler ama dostum sanırım yanılıyorsun. Örneğin samsun hukuk öss puanının %60'ını katkı ediyor. dokuz eylül hukuk da öss ye bakıyor..Ama dediğin gibi hiç öss puanına bakmayan hukuklarda var ..Mesela erzincan, yalova, süleyman demirel, akdeniz gibi..

kusura bakma, ben öyle biliyordum. en azından bizim bölüm için öyle .
  • Güncel ++
  • Güncel +++[/u]
  • Yukarıııı ;)))
  • günceell
  • günceeelldirr.. it's popular..
  • Bende özel üniversitede hukuk okuyorum aynı şekilde bi devlet üniversitesine geçme gibi planım var fakat yaty geçiş yönetmelikleri acıklanmamıs sanırım bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson 31

Bende özel üniversitede hukuk okuyorum aynı şekilde bi devlet üniversitesine geçme gibi planım var fakat yaty geçiş yönetmelikleri acıklanmamıs sanırım bilgisi olan varmı ?

dostum yök'ün 2010 da çıkarmış olduğu bi yönetmelik var..Ona göre yapılıyo yatay geçişler.. bi araştır netten istersen..ortalaman kaç ?
  • quote:

quote:

Bende özel üniversitede hukuk okuyorum aynı şekilde bi devlet üniversitesine geçme gibi planım var fakat yaty geçiş yönetmelikleri acıklanmamıs sanırım bilgisi olan varmı ?

dostum yök'ün 2010 da çıkarmış olduğu bi yönetmelik var..Ona göre yapılıyo yatay geçişler.. bi araştır netten istersen..ortalaman kaç ?

Sagolasın ben bi yönetmelige bakıyım ortalamamda daha belli degil 10 haziran gibi belli olucak ama senın gibi 3.70 ve civarı gelicegini sanmıyorum bizim üniversitede efsane onlar

• quote:

quote:

quote:

Sagolasın ben bi yönetmelige bakıyım ortalamamda daha belli degil 10 haziran gibi belli olucak ama senın gibi 3.70 ve civarı gelicegini sanmıyorum bizim üniversitede efsane onlar

hangi ünidesin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi ünidesin ?

Kültür üniversitesi. üniversitesilerin kendi sitesinden yatay geçiş ile yaptıgı duyurular oluyomuş bu zamanlarda bildigin varmı ?

• giremezsin. [KONU BURADA KİLİTLENMİŞTİR]
  • quote:

Arkadaşlar 2.sınıfa yatay geçiş düşünüyorum. sizce 4-5-6 kişil kontejanlarda şansım ne olur bu ünilerde? Öss puanını dikkate alıyolar mı ?

Eski kız arkadaşım KATÜ ye çankaya üniversitesinden 3.50 ile geçiş yaptı. ÖSS puanıda çok altındaydı benim önerim hepsine başvur kesinlikle 1 tanesi olacaktır.

NOT: Bölümüde sizin gibi hukuk tu içinizi rahat tutun öss puanı çokta mühim değil her üniversitede ortalama önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 10 Haziran 2012; 1:09:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi ünidesin ?

Kültür üniversitesi. üniversitesilerin kendi sitesinden yatay geçiş ile yaptıgı duyurular oluyomuş bu zamanlarda bildigin varmı ?

evet . Yök'ün yayınladığı yönetmeliğe göre yatay geçişlerin duyurusu, kontejanları açıklanması,sonuçların yayınlanması filan internetten olmak zorunda.. Bakalım ben 3.70 ile büyük bi ihtimal geçicem ama ist ve ankara hukuk istiyorum..diğerleri garantii gelir diyolarr.. erzincan,atatürk , dicle filan.. temmuz sonunu beklicez artık ;)[/b]

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Arkadaşlar 2.sınıfa yatay geçiş düşünüyorum. sizce 4-5-6 kişil kontejanlarda şansım ne olur bu ünilerde? Öss puanını dikkate alıyolar mı ?

Eski kız arkadaşım KATÜ ye çankaya üniversitesinden 3.50 ile geçiş yaptı. ÖSS puanıda çok altındaydı benim önerim hepsine başvur kesinlikle 1 tanesi olacaktır.

NOT: Bölümüde sizin gibi hukuk tu içinizi rahat tutun öss puanı çokta mühim değil her üniversitede ortalama önemli

Teşekkürler.. Evet zaten çoğu üni. ( Yalova,kırıkkale, erzincan, dicle, akdeniz, katü vs.) össye hiç bakmıyor.. Bazıları ( 9 eylül, marmara .. ) %60 öss %40 ortalama olarak hesaplıyo..ama benm başvuracağım üniler zaten össye bakmıyor..o yüzden içim biraz rahatladı..ort. da 3.70.. hayırlısı artık

• ARKADAŞLAR 1. SENENİN GENEL NOT ORTALAMASI BUGÜN AÇIKLANDI VE 3.77 ORTALAMAM VAR..YORUMLARI ARTIK 3.70 DEĞİLDE , 3.77 ÜZERİNDEN YAPMANIZI RİCA EDİCEM..[/b]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.