Şimdi Ara

[IZMIR] -SATILIK- PALIT 8600GT + X + X --> 90 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Çine gidecek bir arkadasa (aslinda ogrencim ) "herhangi bir 8800gt kap gel" deyipte bana getirdigi PALIT 8600GT DDR2 512MB ekran karti ( yedekte sakladigim kartimdi ) 60 ytl
    2. LD Marka 512MB DDR400 (4x4=16 chip) 20 ytl
    3. fx5200 ekran karti ( markasini goremedim uzerinde. cokta onemli oldugunu sanmiyorum. anlayanlar fotografindan markasini soyleyebilir sanirim ) 15 ytl

3 urunun herhangi bir sorunu kusuru yoktur. 8600gt kendi bilgisayarimdan bosta kalan urun ; ram ve fx5200 ise annemlerin pcsini hafif upgrade ettigim icin acikta kalan urunler

tek tek satisla ugrasamayacagim icin urunler sadece toplu olarak satiliktir. sadece bu aksama kadar buca / heykel de urunleri elden teslim edebilirim. bu aksamdan sonraki gunler Aliağadan kargo ile gonderebilirim.
    fiyat 90 YTL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 31 Temmuz 2008; 17:50:16 >

• bunların hepsini bir seferde alıp kullanacak adamı bulman çoooook zor hayırlı satışlar
  • tesekkurler.
    isin esasi , PC alim satim isleriyle ugrasan arkadaslarin isine yarayacak parcalar sanirim. yoksa dedigin gibi bir ev kullanicisinin isine 3 u birden yaramaz, sanmam
  • Öncelikle hayırlı satışlar arkadaşım..

TEk tek satabilirsen ram nekadar..Bir arkadaşım arıyorduda
  • Pm attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: corhi

Öncelikle hayırlı satışlar arkadaşım..

TEk tek satabilirsen ram nekadar..Bir arkadaşım arıyorduda

quote:

Orjinalden alıntı: gurci

Pm attım.

p.m cevaplandi. p.m de belirttigim gibi sadece rami satin almaniz demek, size (farkli illerde oldugumuzdan) extradan kargo parasi gibi bir kulfete mal olacaktir. sizin yarariniza kendi ilinizdeki bir arkadasla temasa gecmeniz daha iyi.

satisa devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 31 Temmuz 2008; 18:40:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.