Merhaba arkadaşlar, İzmir'de ikamet etmekteyim. Proje için birkaç adet çizimi PCB'ye geçirmem lazım. Bunu yapan bir yer bulamadım. Bulsam bile hepsi 1 hafta sonra teslim edebileceğini belirtti. Aynı gün veya 1 gün sonra teslim alabilmem gerekiyor. Bildiğiniz yerler varsa belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin.
Günceldir desem? 100-150 liradan aşağı fiyat veren yok ufak bir pcb devresi için. Piyasa mı böyle, yoksa uğraşmak istemediklerinden mi yüksek fiyat çekiyorlar arkadaşlar?
yardımcı olayım. amaç para kazanmak değil. bende zamanında çok el kapılarında süründüm. sonunda ögrendim. istedğin nedir
Merhabalar İzmir'de baskı devre kartı ve prototp PCB üretimi yaptırabileceğiniz bir yer var. üniversite projeleriniz ve diğer elektronik baskı devre kartı projeleriniz için İzmir'de hızlı prototip PCB üreten ve aynı gün teslim eden Gıda Çarşısında İzmir PCB Erkar Elektronik var. Prototip PCB (numune pcb) çalışmalarınızı ham bakır olarak 24 saat içerisinde üreterek teslim ediyorlar. renkli ve malzeme baskılı (SOLDERMASK ve SİLKSCREEN) uygulamalı PCB baskı devre kartlarınızı minimum 5 adet olarak 7/12 gün içerisinde teslim ediyorlar. telefonları: 0232 449 2353