Şimdi Ara

İzmir mi Bursa mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Muhteşem takımımız ve taraftarımızın yanında birde Uludağımız vardır bilirmisin?
    http://img230.imageshack.us/img230/4599/uludag1rp1.jpg

Ve en önemlisi
    http://www.recipeturk.com/pictures/12-3.jpg

Hocam benim söylediğim laflar boş değil, tartışmaya girmeye değmez yani. Ben İzmirin en güzel yerlerindede bursanın en güzel yerlerindede en iyi şekilde yaşadım yıllarca. Boş laf atmıyorum, birşeyler bilerek, görerek yazıyorum.

iskenderi izmirde de yersin, ha dersen ben iskenderden başka yerde yiyemiyorum herkesin 30 lira vericek durumu yok

bursanın %90ı kışın uludağda o tarz bi tatil yapmamıştır, zengin kesmin yeri orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Ağustos 2010; 14:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Bursa'da 1 haftadan uzun kaldım.İzmir'den fazla bir yanını göremedim açıkcası.

Çeşme gibi birçok yer var diyorsun.Aynı mantıkla gidersek bende Uludağ gibi birçok yer var diyebilirim.Palandöken,Davraz,Kartalkaya,Saklıkent vs

Fanatiklik yapmayalım.

İzmirli 6 ay mevsim yaşar diyorsunda bu senin kişisel görüşün.Böyle bir genel yargı olamaz.

Siz Bursada 1 haftadan uzun kalmışsınız, Ben 10 yıldan uzun süre İzmirde kaldım, orda doğdum orda büyüdüm. İzmir benim memleketimdir her senede özlem duyarım ve gider vakit geçiririm arkadaşlarımla izmirde. Güzelim Türkiyemin güzel 2 şehri arasında fanatiklik yapmayacak kadar aklı başında bir insanım allahıma şükür.

3. Kez tekrarlıyorum, Bursa'da yaşamadıysanız susunda her iki şehiride GERÇEKTEN bilen, tanıyan kişiler yorum yapsın. İlla konuya katılmak istiyorsanız "ki burası herkese açık bir forum" İzmir daha güzel yazar geçersinizde, bilgisizce burada laf yetiştirmek komik olabiliyor.

• İzmir.

İzmir mi Bursa mı?

İzmir mi Bursa mı?

İzmir mi Bursa mı?

• Arkadaş hangi şehri seçti acaba ve şu anda bu konudaki düşünceleri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Arkadaş hangi şehri seçti acaba ve şu anda bu konudaki düşünceleri nelerdir?

Tüm olanaklarını da göz önünde bulundurarak İzmir'i seçtim.Daha tam olarak yerleşemediğim için olumlu-olumsuz bir yorum yapmam yanlış olur ama olumsuz bir durum olacağını da düşünmüyorum ve iyi bir tercih yapmışımdır inş
  • Bu konu aslında her insanın kendine bağlı özel bir konu olduğu için, hayattan tat alma indeksi her insanda farklı olduğu için Türkiye'ye ait iki şehirle ilgili duyguların çok farklı olmayacağını düşünüyorum.
    Adnan Saygun Kültür merkezinde bir bale veya opera mutlaka izleyin. Son 10 yılda İzmir'de bitirilmiş hemen hemen tek yapıt Adnan Saygun.
    Ben kendi payıma belediyenin beceriksizliklerini Adnan Saygun'u görünce affettim.
    İzmir'e hoş geldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İzmir'i seç ama kestane şekerinden mahrum kalırsın bu seferde.

doğma büyüme o kadar çok bursalı var ki kestane şekerini sadece billboardlarda görmüş.

karsa kız arkadaşıam kestane şekeri yolladıydım, oda arkadaşı bursalı kız 24 yaşında. doğma büyüme bursalı ömrümde ilk defa tadıyorum daha bu mereti demiş, epey gülüşmüşler. tanesi aşa yukarı 2 tl geliyor, ben en az 25 tane yerim gelde hesap et

• Bunu sorudan bile saymıyorum.

İzmir tabi.
  • Ben de şimdi sorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.