Bildirim
izmir katip çelebi üniversitesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiinal dershanesi yeni tercih robotu yapmış orda 2012 tahmini puanları yazıyo hem öyle abartı değil bi göz at bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Catalysm
fiinal dershanesi yeni tercih robotu yapmış orda 2012 tahmini puanları yazıyo hem öyle abartı değil bi göz at bence
tc kimlik no istiyor güvenemedim.eğer girdiysen bakarmısın hayrına -
+1 ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe
quote:
fiinal dershanesi yeni tercih robotu yapmış orda 2012 tahmini puanları yazıyo hem öyle abartı değil bi göz at bence
tc kimlik no istiyor güvenemedim.eğer girdiysen bakarmısın hayrına
Tc kimlik no,e-mail kısımlarını salla kafadan bişeyler hocamBen öyle yaptım oldu.Ama tahmini sıralamasını yazmamışlar bu bölümün,puan yazmışlar sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
quote:
Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe
quote:
tc kimlik no istiyor güvenemedim.eğer girdiysen bakarmısın hayrına
Tc kimlik no,e-mail kısımlarını salla kafadan bişeyler hocamBen öyle yaptım oldu.Ama tahmini sıralamasını yazmamışlar bu bölümün,puan yazmışlar sadece.
teşekkür ederim 160k zor olur ama değil mi
-
42 bin oldum gitsem mi acaba diğer yıllar baya yükselir puanı bence hem izmir hem devlet hem ingilizce hem de yeri güzel :) -
yok mu fikri olan? -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X