Şimdi Ara

İZMİR KARŞIYAKA CİVARI ANAKART UPDATE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım.

    ryzen 5 2600x
    msi b350 tomahawk anakarttan oluşan bir sistem.

    Yalnız şöyle bir sorunum var. anakartım işlemciyi destekliyor fakat bios update yapmam gerekiyor. işlemcim 2. nesil. update yapmam için 1. nesil işlemci ile açmam gerekiyor. asusdaki ezflash gibi bi uygulaması maalesef yok. msi ile de görüştüm. mutlaka 1.NESİL işlemci takıp bios update yapmam gerekiyor. başka çarem yok.

    İzmir karşıyaka'da oturuyorum. buradaki bütün bilgisayarcılar ile görüştüm yardımcı olamıyorlar.

    Bu bölgede elinde 1.nesil herhangi bir ryzen işlemcisi olan varsa 5 dakika kullanmam lazım :) tabiki ücreti mukabilinde. Özel Metropol hastanesinde bilgi işlem sorumlusuyum. Teknik bilgisi olan yoksa söküp takma işlemini kendim yaparım. Yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar.



  • msi mi dedin. neyse övecektim ama vazgeçtim..

    msi gönder kartı bana upgrade edip gönderelim veya şu servise git güncelleme yapsınlar ya da son çare olarak al kardeşim yeni nesil işlemci için yeni bios firmware çıkardık diyemiyorsa ne geçeceğiz onun kapısından. saçma sapan bir anakart demek ki hiç uğraşma çıkar elinden yolun başındayken.
  • Bu kadar karamsar olmaya gerek yok biraz amd birazda msi suçlu. Arkadaş yapılması gerekeni biliyor ve doğru şekilde yardım istemiş. Konuyu öne çıkaralım ki birisi yardımcı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.