Şimdi Ara

İZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün Karşıyaka Alaybeyde evimin bulunduğu apartmanda daire kapısının önünden kilitli vaziyette doğalgaz borusuna bağlı bulunan iki adet bisikletim çalındı. Civardaki dükkan kameralara ve mobeselere yakalanmışlar.

    Bisikletin birisi Union Dynamic marka elektrik destekli bisiklet. Sanıyorum İzmir’de aynı marka başka yok. O yüzden farkedilmesi çok kolay. Aşağıda fotoğraflar mevcut.

    Diğeri de yine nadir olan Creme Caferacer Man Solo el yapımı klasik bisiklet. Mat siyah renkli. Fotoğrafları aşağıda.

    Civardaki arkadaşlardan gören olanlar olursa bana ulaşırlarsa memnun olurum. Sosyal medyada ulaşabileceğim bisiklet grupları varsa tavsiye alabilirim. Şimdiden yardımarınız için teşekkürler


    İZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIRİZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIRİZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIRİZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIRİZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIRİZMİR-KARŞIYAKA ÇALINTI BİSİKLET İLANIDIR







  • Dostum geçmiş olsun, umarım bulunur. Fakat bisikleti dışarıda bırakıp kitlemek çok tehlikeli bir durum. Evin içine bırakıyorum her zaman. Dışarıdayken kilitleyip bir yere gittiğimi hiç hatırlamıyorum. Hırsıza kilit dayanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.