Şimdi Ara

İzmir'den Satılık Nokia 7710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takas sonucu elime geçen Nokia 7710 telefonumu ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Cihazın özelliklerine gelecek olursak;

- 640*320 Ekran Çözünürlüğü, piyasada çok çok az cihazda bu kadar yüksek bir çözünürlük bulunmaktadır. Özellikle film izlemek inanılmaz zevkli oluyor, bunun dışında Word, Excel, Power Point ve PDF dosyalarıyla çalışmak da çok rahat yüksek çözünürlükten dolayı.

- Symbian Series 90 işletim sistemi sayesnde her türlü program ve oyun yüklenebiliyor rahat bir şekilde, özellikle geniş ekranda oyun oynamak ayrı bir zevk.

- Kulaklık ile müzik kalitesi gerçekten son derece başarılı, teneke gibi ses vermiyor yani cihaz.

- Dokunmatik ekran olmasına rağman mesaj yazmak çok kolay, ister sanal klavye ile ister el yazısı tanımlama ile yazabiliyorsunuz mesajları. El yazısı tanımlama özelliği PALM'lardan bile daha başarılı doğrusu.

Bunlar dışında her türlü teknik veriye internetten ulaşılabilir, yazdıklarım benim için önemli olan şeyler. Şimdi gelelim kusurlarına, daha doğrusu kusuruna. Cİhazın ekranında kılcal çizikler var, ancak kesinlikle kullanımı ya da görüşü etkilemiyor, bunun dışında sol alt köşede çok çok küçük bir ezik var, ancak ekranın kendisinde değil, yani tüm bu çizikler, 25-30 TL'ye alınacak bir dokunmatik cam ile çözülür, ben alma gereği bile duymadım doğrusu.

Fiyat: 150 TL. İsteyene cihazın resimlerini atabilirim. Bu arada cihazla beraber 1 GB MMC kart ve orijinal hızlı şarj aleti verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeeDee -- 4 Mart 2009; 3:10:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    14 yıl önce açıldı
    Satılık NOKIA 6020 -- Ankara
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.