arkadaşlar elimde olmayan oyunları bulmama yardımcı olabilir misiniz?3-4 ayda elime yüzden fazla oyun geçti ama hala adını sıkça duyduğum bazı oyunları arıyorum.
metal gear solid 1-2 silent hill serisi gran turismo 3 jak serisi nfsug 1 ico final fantasy serisi spartan ace combat castlevania gta (san andreas harici tüm oyunlar) def jam (bunun adını tam hatırlayamamadım) elimde olmayan başka oyunlarda olabilir.
bu oyunları takasla yada ücreti karşılığında bulmama yardımcı olabilir misiniz?
Ace Combat 4 Ace Combat 5 Alone ın the Dark Castlevania Constantine Hıtman 2 ICO Jak 2 renegade Jak 3 Jak and daxter Kill switch King of fıghter maximum impact King of fıghter NeoWave Madagascar Mafia Manhunt Metal Gear Solid 2 Moto GP3 Need for Speed Underground Prince of persia the sands of tıme Resident evil code veronica x Resident evil outbreak Silent Hill 2 Theme of Loura Silent Hill 4 The Room Splinter Cell 2 Pandora Tomorrow Starwars Battlefront The Lords of The Rings The Fellowship of the Ring The Lords of The Rings The Return of The King The Lords of The Rings The Third Age The Lords of The Rings The Two Towers
bu oyunları buldum.bulamadığım oyunlar için teklif bekliyorum.
selam... liste iyollayabilmem çin lütfen bir mail adresi ver. elimde çok değişik kimsede olmayan oyunlar var yurtdışından aldım çoğunu.liste yollayayım sana.. 150 civarı olduğu için buraya yazamadım Winnin eleven 19 winning eleven 20