Şimdi Ara

İzmir de yaşayan arkadaşlar lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın zamanda İzmir'e taşınmayı düşünüyoruz ailecek.izmir in merkezinde veya yakınında yaşanılabilecek varoş olmayan ev fiyatları (satılık) iyi olan bir muhiti varmıdır. internetten biraz araştırdım. SAnırım bornova fena değil. ama sizlerinde görüşünü almak isterim.şimdiden sağolun.

• Hatay/Üçyol/Güzelyalı/Balçova
  • teşekkür ederim.diğer arkadaşlarda yorumlarını yazarsa sevinirim.
  • tepelerden uzak dur da nereye gidersen git.

bakınız tınaztepe, limontepe vs vs.
  • kadıfekale
  • Hatay / Bahçelievler
  • Buca gayet uygundur hemde komşuluk üst derecededir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bornova iyidir... Yeni açılan yollarla merkezle arası 10 Dk. indi... Tam üniversite kenti durumunda istersen internetten gir araştırtır. Pişman olmazsın...
    Saygılar
  • üçkuyular diyorum.hem sakin hemde hayat olan bir yer.istediğinde 5 dk.de yalıdasın balçova dibinde şu metro biterse bornova 25dk de..tam bir göbek...bu arada bizim evi satabilirim sanaxd xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Hatay/Üçyol/Güzelyalı/Balçova

aynen
  • Balçova'da doğdum ilkokul Güzelyalı'ydı, şimdi Güzelbahçede okuyorum, ev Hatay'da. Seçilmiş biriyim ben galiba.
  • şirinyer iyidir tek sorunu ulaşım.
  • Hatay
  • bostanlı ksk bornova ya da hiç gelme
  • bütçe max 80bin gibi.daha fazlası yok. arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

9 yaşında bir kardeşim var.okulları iyi olan bir yer olması da önemli.
    deprem konusunda biz nereye gidersek orada deprem olduğu için sağlam olsun zemini derim.şaka maka 4 büyük deprem atlattık.
    ulaşımı da önemli tabi.
  • Hatay, Bahçelievler, Üçyol... Buralar iyi yerlerdir

edit: ne güzelbahçesi ya bahçelievler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcan -- 10 Temmuz 2009; 14:10:52 >
  • Gaziemir iyidir. Yerleşim gayet düzenlidir. Ancak yukarda söylenen bornova, hatay vb yerlere göre merkeze biraz daha uzak kalır. Otobüsle yaklaşık 30 dk içinde Konak'ta olabilirsin.
  • denizsiz bostanlı "gaziemir"
    Uydu ilçedir. İzmir'in en eski ilçelerindendir. Her bir tarafın tam ortasındadır. Halkının %50si gaziemir'in yerlisi diğer yarısı asker-emekli asker-polis-emekli polisdir. Zamanında tayin usulü ile gelen memurlar emekliliğinde buraya yerleşmişlerdir. Adnan Menderese Havalimanı bu ilçeye bağlıdır.
    Misal gece 1de dışarı çıksan dahi iti kopuğu yoktur. Hırsızlık olayı yok denecek kadar azdır. Gasp-kapkaç vs 16 yıldır duymadım desem yeridir...
    Konut sıkıntısı yoktur. Fiyatlar diğer muhitlere oranla daha düşüktür.
    Bünyesinde 2si normal 1 si büyük spor salonu vardır. Altay tesisleri burdadır. vs vs
    Ve ulaşım kendi arabanız varsa kolaydır. Gaziemir konak otobüsle 30 dakikadır. Fakat önümüzdeki yıl içerisinde metronun son bulmasıyla bu süre çok daha düşecektir...
    Komşuluk olarak iyi komşuysanız her yerde iyi komşunuz olur. Bunu kıyaslamak doğru olmaz fakat bir örnekle apartmanımızda 11 daire var. 10'i ile görüşüyoruz.
    Daha sorun varsa yazabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 10 Temmuz 2009; 14:16:57 >

• bornova konusu açmıştım ama burası daha canlı kiralar nasıl bornova'da?
  • hem varoş olmuyacak demişsin hemde 80 bin liram var demişsin o paraya ev alamazsın bornova dan hiç alamazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.