Şimdi Ara

İzmir de U600ler Toplanıyır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar...neden ilk duyduğumuzu kötü haberi hemen duyurma gereği duyarız ki ??
    mutlaka tezgahtar o an işine geldiğini söyler..hatta bazan iyi bir modeli kötüleyip kendi aklından geçeni satmak için göklere çıkarır.cahil cegareti....İzmit te magazaya girdim.telefon soruyorum..inanın her şeyini net bildiğim telefon hakkında o yok bu var diye bir anlatması varki..patlamamak elde değil..galiba eğitim şart diye güzel reklam bu sıralarda ürün pazarlayanlara 2 defa daha uygulanmalı..tezgahtar objektif olmalı..bilgi verip dersini çalışmalı..kendi fikri sorulursa açıklamalı..
    bir ufak söz nelere malolabilir....
  • Telpa böyle bir durumun söz konusu olmadığını,ithalatta yaşanan gecikmeler sonucu bazı telefoncuların ellerinde olmadığından böyle bir bahane uydurabilmiş olacağını bildirdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkank

Ben Genpa'da çalışıyorum, çatır çatır satıyoruz maşallah...:)

Allah daha da artırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Elde kalmayınca başka telleri satmak için yalanlar uyduruyorlar sahtekarlar.

mesajlarınızda terbiyeli olun, başkaları da sizin için sahtekar derse şikayetçi olzmazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

arkadaşlar...neden ilk duyduğumuzu kötü haberi hemen duyurma gereği duyarız ki ??
    mutlaka tezgahtar o an işine geldiğini söyler..hatta bazan iyi bir modeli kötüleyip kendi aklından geçeni satmak için göklere çıkarır.cahil cegareti....İzmit te magazaya girdim.telefon soruyorum..inanın her şeyini net bildiğim telefon hakkında o yok bu var diye bir anlatması varki..patlamamak elde değil..galiba eğitim şart diye güzel reklam bu sıralarda ürün pazarlayanlara 2 defa daha uygulanmalı..tezgahtar objektif olmalı..bilgi verip dersini çalışmalı..kendi fikri sorulursa açıklamalı..
    bir ufak söz nelere malolabilir....

• Bugün İzmir/Çiğli Kipa'da (oldukça büyük bir mağazadır-bilen bilir) telefon bölümünde bir arkadaşa sordum meseleyi; yok öyle bir şey, daha bir tane bile iade olmadı dedi
  • yaani yalan bi haber demek
  • yalan değil izmirde benim tanıdığım 3 kişi u600 ü iade etti kendi kendine arama yaptığı için
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_CaRtEr

yalan değil izmirde benim tanıdığım 3 kişi u600 ü iade etti kendi kendine arama yaptığı için

kendi kendine arama yaptığı fln yok telefonun millet kullanamıyo dokunmatik tusu ondan oluyo o iş
  • ya şu u600lerde ne toplanmaz şeymiş allah aşkına. toplasınlar da kurtulalaım şu haberden artık ya.
  • adm ne yapsın kendi cebinde dururken arama yapıo
  • ARKADAŞLAR YA BU U600 DE TUŞ KİLİDİ VARKEN O DOKUNMADIK TUŞLAR KENDİLİĞİNDEN BASILDIĞI ZAMAN KENDİ KENDİNE ARAMA YAPIYORMU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ARKADAŞLAR YA BU U600 DE TUŞ KİLİDİ VARKEN O DOKUNMADIK TUŞLAR KENDİLİĞİNDEN BASILDIĞI ZAMAN KENDİ KENDİNE ARAMA YAPIYORMU?

Hayır arkadaşım o tuşlar okadar güzel bir sistemle yapılmıski yani onları senden habersiz arama yapması icin kusura bakmayın ama acık saf olmak lazım tuşlar kendinin hemen kontrol ediyor.merak etmeyin tuş kiliti iken orta tusa basmadan (i tusu normal tus sert birazda hem ) bişey olmuyor digerleri tuş yokmus gibi yani ve mesala aramaya basladını birini daha arama yap der demez hemen o tuslar gene kendini kitliyor kulagına goturdugunda bişeycik olmuyor kapıcagın zaman acıyon kiliti basıyon merak etmeyin adamlar binlerce kez test etmiştir artık sizde oyle bişey olsa samsung kapasın şirtketi:D
  • Bende bu gün sordum (Bir arkadaşımın telefon mağazası var) kesinlik ile böyle bir şeyin olmadığını söyledi.Belki (en iyi ihitimal ile) bölgesel bir sevkiyatta bir sorun çıkmıştır (Nakliye esnasından kutuların düşmesi bir şekilde bazı cihazların zarar görmesi yada yanlış teslimat vb) bundan dolayıda böyle bir söylenti çıkmış olabilir.Ama internettede yurt dışı forumlar dahil bir çok yere baktım böyle bir sorundan bahsedilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.