Şimdi Ara

İzmir'de suda arsenik indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stilll

bu kadar mantıksız bir durum olamaz.
    barajda su kalmadı.az su tüketin diyorlar.bunlar suyu 10kuruş yapıyor.hey Allahım ya
    2haftaya yeraltı suları da kurur.ondan sonra arsenik sorunu kökten kalkmış olur.
    sabahtan beri bornovada sular akmıyor zaten.ne biçim iştir bu.haber bile vermediler.yazıklar olsun

Zam gelince hoba noluyo, indirim olunca mantıksız, anlayamıyorum ülkemin insanını ya

• quote:

Özellikle Çiğli, Karşıyaka ve Bornova'da abonelerin musluklardan akan suyu içmemelerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, arseniğin tamamen standart değerlerin altına düşeceği zamana kadar konutlarda su bedelini ton başına 10 Ykr'a düşürdü. Hiç bedel alınmaması gündeme gelmesine karşın, yasal olarak bu uygulama yapılamayacağı için sembolik olarak bu bedel belirlendi. 13 tonun üzerindeki kullanımlar için ise herhangi bir indirim yapılmadı.

arkadaşlar buray dikkat etmediniz galiba.13 ton ve aşağısı tüketimler ücretsiz.13 tondan fazlası eski sistem ücrete tabi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Halkın arsenikli suyu içiyor ve sen bir iki siyasi rant için bu komik kahkahaları atıyorsun...

Sorun var vesselam sende...

Su zehirli olunca beleş olur tabi SAÇMALIK UMURSAMAZLIK KOMİK KOMEDİ BU İNSANLARIN HİÇMİ DEĞERİ YOK BU SİYASİLER İÇİN ANLAMIYORUM yazık gerçekten yazık eğer bu amerikada olsaydı suyu içenleri tutuklarlar içeri atarlardı işte bu yüzden güldüm trajikomik deriz ya

• garip bir mantık baraj %8 dolu ve sen suyu bedavaya veriyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: THR

garip bir mantık baraj %8 dolu ve sen suyu bedavaya veriyorsun

0-13 ton tüketim bedava,fazlası ücretli...
  • Biri müslümanız diyo soyuyo,biri atatürkçüyüz diyo götürüo,diğerimilliyetçiyiz diyo soyup soğana çevirio.

allah sonumuzu hayretsin...
  • Bu millet harbi zeka seviyesi olarak yeterli dğeil okuğunu da anlayamıyor:s

Herkes eleştirmiş, barajda su kalmayacak diye.

Esas acayip tasarruf olacak şmdi. Kimse bedava diye, 13 metreküpü geçmek istemeyecek.

Çünkü 13.0001 metreküp bile olsa, bir damla bile aksa 13 ün üstüne 40ytl fatura gelecek...

Biraz akıllı olan adam bunun ne süper bir fikir olduğunu anlayacak.

İstanbulda olsa, 13 metreküpü gram geçmez millet herkes beleşçi çünkü, yıkanmaz kokar gene 13 ü geçmez, böylece su barajalrda kalır...

Ama bunu anlayacak kapasitede olsalar insanlar zaten beleşçi lmazlardı, zaten buraya da OKUDUĞUNU ANLAMADAN yorum yazan olmazdı
  • quote:

delimisin

• quote:

Orjinalden alıntı: momkaltaki

quote:

delimisin

yok birşey tamam özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

Halkın arsenikli suyu içiyor ve sen bir iki siyasi rant için bu komik kahkahaları atıyorsun...

Su zehirli olunca beleş olur tabi SAÇMALIK UMURSAMAZLIK KOMİK KOMEDİ BU İNSANLARIN HİÇMİ DEĞERİ YOK BU SİYASİLER İÇİN ANLAMIYORUM yazık gerçekten yazık eğer bu amerikada olsaydı suyu içenleri tutuklarlar içeri atarlardı işte bu yüzden güldüm trajikomik deriz ya

Komik bir taraf göremiyorum ben.

Bu adamlar 5-6 yıl sonra kanserden ölünce hesabını kim verecek acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 19 Ağustos 2008; 0:48:00 >

• İstanbula, ağır metalli, zehirli, boklu Melen suyunu arıtmadan veriyorlar TV de gösterdi.

Bence esas İstanbullular düşünsün, su simsiyahtı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Komik bir taraf göremiyorum ben.

Bu adamlar 5-6 yıl sonra kanserden ölünce hesabını kim verecek acaba...

Beni anlamak zordur baykala benzerim ben biraz. Ağlancak duruma gülerim gülüncek duruma ağlarım yanlış birşey yaptıysam özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 19 Ağustos 2008; 0:59:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Bedava elektrik isterük.

izmir. yaz. bedava. elektrik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simon Adebisi

Melihi pek te sevmem.

ama adam sölemese İzmir hala o arseniki midesine indiriyordu.

yiğidi öldür hakkını yeme

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

İstanbula, ağır metalli, zehirli, boklu Melen suyunu arıtmadan veriyorlar TV de gösterdi.

Bence esas İstanbullular düşünsün, su simsiyahtı

Evet haber yaptılar ,laboratuara götürdüler arkası gelmedihaberin.kanal d'de idi.
    derseniz ki hükümetin uşağı (bence değil cebinin uşağı) chp böle zamanda arkasınıgetirmezmi sanıosun kartel bas bas bagırmazmı sanıosun.

Herhalde fos cıktı ki arkası gelmedi.
    Ama kimseye güven olmaz.Akp ye chp ye Mhp ye bizzat kendinin goturmesı lazım numuneyi labratuara.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon Adebisi -- 19 Ağustos 2008; 1:45:54 >

• zehir kısmını bilemem (ben suyun üstünde yaşıyorum -bursa- yine de damacana alıyorum çeşmeden akan hiçbir su içilmez bence) yalnız çok akıllıca bir düşünce herkes tasarruf yapıp 13 tonu geçmemeye çalışacak

düzenleme:yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tapdk -- 19 Ağustos 2008; 1:55:10 >
  • "İzmir'de suda arsenik indirimi " başlık çok güzel!
    4 aydan sonra zam gelmez umarim izmirlilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Ulaşımda öğrenciye beleş olursa tam süper olur

sular arsenikli olmasa zor olurdu beleş

anca radyoaktif otobüsler olduğu ortaya çıkarsa anca işte o zaman beleş olur

yoksa beklemeyin beleş falan zaten zam gelmiş otobüs tarifelerine aktarma ayağına
  • Susuzluktan gebersem yine akp ye vermem oyumu. Baraj yapımına izin vermeyenler utansın.
  • Evet fıyatı ındırdıler kullanmıyalım dıyede suyu kestıler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.