Şimdi Ara

İzmir'de iş arayan varsa gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler . İzmir de ataköy ayakkabıda çalışıyorum . Alsancak ve g.emir bölgesine eleman aranıyor varsa ihtiyacı olan benimle iletişime geçebilir Alsancak bölgesindeki iş 2 mağaza arası gel git yapıcak yavaş yavaş işi de öğrenirse yükselme imkanı var(yemek yok) . G.emirde merkez depo var bende burdayım ama ben koordinasyondayım depo bölümünde iş düzeni firmalardan gelen kolileri açıp mağazalara paylaştırıp şirket arabalarına yükleyip mağazalara dağıtımını sağlamak(G.emirde yemek var) haftalık 150 tl ile başlatıyorlar . 3-4 ayın sonunda sürekli olarak çalışacağınız bakımından güvenip sigorta yapıyorlar dediğim gibi çalışmak isteyen ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 19 Aralık 2011; 12:44:11 >

• Arkadaşlar ihtiyacı olmayanda bi up yazsa konu üstte kalır belki şu anda forumda olmayıp ta ihtiyacı olan birisi olabilir . Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 19 Aralık 2011; 12:46:59 >
  • Bu yaz için ayarlarsan çalışırım
  • Koskoca alsancakta 2 dükkan açılmış yanında çalışana yemek bile verilmiyor iş veren her kimse günde 5TL yanındaki çalışana harcamak çok mu zor ? ayıp ya
  • İhityacı olan varsa güzel bir imkan olabilir. Fakat yemek verilsin insanlara. Sigortasını da hemen yapın yazık değil mi ? Bu kadar iş yapıp halen üçü beşi hesap ediyorsa firmanız yazıktır.
  • Çalışma saatleri nedir ve haftada 1 gün izin var mı ?
  • git gel kolileri araca yükle yemek yok ve aylık 150 tl. Allah bilir cumartesi pazar da yoktur günde 50 kuruşa calısma. 75kuruş yapında adam bir simit alsın karın tokluğuna çalışsın. Sonra da çıkıp gazetelere radyolara çalıştıracak işçi bulamıyoruz dersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

git gel kolileri araca yükle yemek yok ve aylık 150 tl. Allah bilir cumartesi pazar da yoktur günde 50 kuruşa calısma. 75kuruş yapında adam bir simit alsın karın tokluğuna çalışsın. Sonra da çıkıp gazetelere radyolara çalıştıracak işçi bulamıyoruz dersiniz.

Haftalık demiş.
  • Izmir Ekonomi Universitesi'nde Bilgisayar Muhendisligi ogrencisiyim. Yari zamanli olarak calisma imkanimiz var mi? Sigorta istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 19 Aralık 2011; 13:05:57 >
  • 3-4 ayin sonunda guvenip sigortami yapiyolar?peki onlara nasil guveniyorlar?nasi bi sacmalik bu?ben crowne plazada 1gun calistim adamlar 1gun icin bile sigorta yatirdilar bana.haftalik 150tl asgari ucretinde altinda oluyor!
  • Arkadaşlar bende firmada çalışanım . Haftada 1 gün izin var eğer full yapmak isterseniz +30 tl. daha veriyorlar . Ettiğiniz şikayetlerden bende şikayetçiyim . Sigorta olsun yemek olsun . Ama çoğu özel sektör işinde bu böyle ve sonuçta eğitim istemeyen bir iş ülkemizde bu tarz işlere ihtiyacı olan insan çok , Giderek büyüyen bi firma ve zamanla bi yerlere gelinebilecek bi işyeri bende 3 sene önce girdiğimde 110 tl. haftalık alıyordum yol + yemek olmadan .
    @lvthshm
    Part - time malesef iş sistemine uymuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 19 Aralık 2011; 13:15:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.