Şimdi Ara

İzmir'de Çamkıran mı Terakki mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir'de Çamkıran mı yoksa Terakki Honda mı daha iyidir?

Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al birini vur öbürüne, ikisi de iyidir
    terakki izmirdeki en eski ve ilk honda servisi
    çamkıran daha önce toyot servisiydi, şimdi tam teşekküllü honda ,
    ne yazıkki ikisindede fiyatlar uçuk

benim naçizane önerim; çiyli ata sanayi girişinde "performans honda" diye bi özel servis var
    adam terakkiden ayrılıp servis açmış, çok seri , oldukça ilgili, işini iyi bilen
    bütün parçaları terakkiden orijinal alıp takan, ve en güzeli de fiyatı servisin yarısından daha düşük olan bir usta

http://hondaperformans.com/
  • Fatihcim,nedense aklıma televizyonun siyah beyaz olduğu Nuh Nebi zamanında, "Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı Bankası'yız" diye dönüp duran bir reklam sloganı geldi.

Buradan hareketle yok aslında birbirlerinden farkı ama ben Çamkıran derim.
  • @caucass ve @mtmb hocalar...

Teşekkür ederim ilginiz için.
    Aracı bakım için yetili servise sokmam zaten.
    Yeni makinenin garantisi devam ediyor. Direksiyon tuşlarında soyulma var, onların değişmesi için talepte bulunacağım. Ondan gitmek istiyorum.

Honda Performance'ı tanıyorum. Ahmet ve bilhassa Bayram ustalar ilgililer.
    Ama Legend'te de %80 bakımları kendim yaparım sanırım.

Şu tuşları bir değiştireyim de

Selamlar

• Fatihcim,ben Civic'i Çamkıran'dan almıştım.Dolayısıyla bakımlarını da orada yaptırıyorum.

Çamkıran Servis'ten edindiğim kanaat genelde olumlu;yani ötekine göre biraz daha ilgililer gibi.

Üstelik Terakki Servis,benim oturduğum yere daha yakın olmasına rağmen tercihimi Çamkıran'dan yana kullanıyorum.

Yeni araban tekrardan hayırlı olsun sevgili kardeşim.
  • @mtmb

Eyvallah abi.

Görüşmek üzere...

• Dostum yeni aracın hayırlı olsun, güle güle gazla.

Servis konusunda son yaşadığım olayı kısaca aktarayım sana, 3 ay kadar önce 40bin bakımı için Terakkiye gittim. 13:10'da verdiğim aracı 18:00 civarı ancak alabildim. Hem de cumartesi falan değil hafta içi bir gündü.
    Polen filtresini bir ay önce değiştirmiştim. Hava filtresi yerinde de Simota kit var. Sadece yağ ve yağ filtresi değişti. Yağımı da (Mobil-1 0-40) kendim alıp götürmüştüm. Servis sadece yağ filtresi + işçilik için 210 lira aldı. Parasını boşver ama hem kayıt yapan görevliye hem de servis sorumlusu Yılmaz beye 3 noktayı uyarmıştım, 3'ünü de sçıp batırdılar.
    1-Yağı tam 3.7lt koyun dedim. 4lt bidonu boca etmişler. Yüksek devirde daha iyi olacağı yönünde gerzekçe bir yorum yaptılar. Fazlasını boşaltmaya uğraştım.
    2-Antifriz seviyesini ölçün, kaç derece bana söyleyin dedim. Ölçmemişler, biz gerekli kontrolleri yaptık sıkıntı yok gibi bir geçiştirme cümlesi kullandılar.
    3-Fren balatalarını ölçün, servis değeri olan 1.6mm düştüyse değiştireceğim dedim. Ölçmemişler, ancak 500-1000km kadar gider gibi salakça bir yorum yaptılar. Yaklaşık 3500km yaptım hala 3mm civarında... Aralıkta 3 yılı doluyor, fren hidroliği ile birlikte değiştireceğim.

Sonuç bir daha Terakki'ye gitmem.

***Memnun kalan bir çok arkadaş var, belki bana denk gelmiştir. Ayrıca garanti olayına bakış açılarını da bilmiyorum açıkçası...

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acıbadem mi aydın mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Honda Performance'ı tanıyorum. Ahmet ve bilhassa Bayram ustalar ilgililer.

Dostum aklımdayken küçük bir şey sorayım. Eski aracının sübap ayarları ile ilgili bir konun vardı. Nerede yaptırmıştın, İzmir merkez de mi? Performans Honda bu konuda nasıldır? Son bir kaç haftadır ışıklarda falan stop etme durumu yaşıyorum. Sürekli olmuyor, bir kaç sefer yaptı ve herhangi bir arıza ışığı yanmıyor.
    LPG kalibrasyonu (hatta direk Cutoff dönüş değerinin düzeltilmesini tavsiye ediyorlar) ya da sübap ayarlarından olduğunu düşünüyorum. Çiğli'ye Teleflex bayisine gitmeyi düşünüyorum. Hazır gitmişken orada baktırabilirim diye düşündüm...

HB kullanıcısı arkadaşlara sordum 3.sanayide bir yeri tavsiye ettiler. Karar veremedim...
    Tavsiye eden arkadaşın mesajı burada:
    İzmir bornova 3. sanayide çok iyi 2 honda ustası var.
    2 kardeş.. Kasım ve Bekir usta..
    Eski müşterileriyim.

yaklaşık 25 yıllık ustalar ve ağırlıkla sadece Honda çalışmışlar yıllarca..
    Mekanikle ilgili her türlü sorunda ben onlardan çok memnun kaldım.
    İnsanlıkları da çok iyi ayrıca..

İzmir Honda servisi.. tel: 0232 486 76 77

• @nrglife

Kardeşim subap ayarını kendim yapıyordum, otoparkta :)

Subap ayarı, boğaz kelebeği temizliği ve hava filtre değişimin en son ne zaman yapıldı?

İzmir'e geliş belli olunca haber et

• yaw madem izmirdesin senin şu legend ile bir tur atayım bari ya,
    olmaz kullandırtmam dersen direksiyonuna geçip bi poz resim çekeyim hiç olmazsa
    sonra atarım havamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.