Şimdi Ara

İzmir'de alınık iphone ya da samsung

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fazla bir bütçem yok aslında eğer kafama göre telefon bulamazsam yarın ya da öbür gün KVK dan iphone 3gs alacağım 720 liraya.

Maksimum 900-1000 arası fiyat verebilirim. Alabileceğim telefonlar iphone4, galaxys2, galaxy nexus, galaxy note.

Bütçeniz çok az demeyin lütfen, bu kadar ayırabiliyorum maalesef. Fiyatın yarısında kart kullanacağım. Telefonun garantisi olup olmaması çok önemli değil. Sıfır ya da sıfıra yakın yurtdışı cihaz da olabilir. Yani kartı takıp kullanabileceğim, güncellemelerde bana sorun çıkarmayacak cihaz olmalı. Herkese iyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalunya5 -- 13 Temmuz 2012; 0:16:15 >

• Hic cihaz arama arkadasim
    Beyaz veya siyah renk sevenegi ile 16gb iphoneler 900 lira ile emrinde :)
    İzmir bornovadan

Edit- subaru ile alakan varmi ? Catalunya falan merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öztürk35 -- 13 Temmuz 2012; 1:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinizdeki fiyata ikinci el tertemiz bir htc evo 3d alabilirsin hocam yada daha az verip desire hd alabilirsin. şu zamanda 3gs içiin o parayı vermek yazık etmektir açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrnian35

elinizdeki fiyata ikinci el tertemiz bir htc evo 3d alabilirsin hocam yada daha az verip desire hd alabilirsin. şu zamanda 3gs içiin o parayı vermek yazık etmektir açıkcası.

Doğru diyorsun da, telefonsuz kaldım o yüzden onu düşündüm.

Htc Sensation kullanıyordum, bir kaç sorun yaşadım htc su an için düşünmüyorum. Belki birilerinde vardır benim istediğim şartlarda telefon. Geveyli, kayıtsız istemiyorum bu arada.
  • Forumda kirlilik olmaması bakımından bu başlığı silebilir misiniz, kendime sıfır telefon aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.