Şimdi Ara

İzmir'de 7.sınıf için dersane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle durumu anlatayım ona göre yorumlar gelirse sevinirim. Kardeşim 6.sınıfta okuyor İzmir final Dergisi Dersaneleri Alsancak şubesinde. 6.sınıf için kayıt ücreti 1800 TL idi. Bu sene için Şubat ayı erken kayıt dönemi tutarı 2250TL oldu şeklinde hem aradılar hemde kardeşimle haber yolladılar. Dergi aboneliği ve verdikleri yardımcı kitaplar oldukça iyi. Zaten oraya kayıt yaptırmasını ben istemiştim üniversiteye hazırlık döneminden bu kadar kaynak verdiklerini bildiğim için. Ancak malum orta sınıf geliri olan bir aile için fiyat bizi biraz zorluyor. Acaba tanıdıklarından vb. bilgisi olan arkadaşlar daha uygun fiyata öğrenciyle ilgilenen, kaynak problemi yaşatmayan, birebir imkanı olan başka bir dersane önerebilirler mi?
    Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim...

• Finaliğin sokağından dümdüz aşşağı orda kızılay dersanesi olması lazım iyidir güzeldir ama 7.sınıflara ders varmı bilmiyorum
  • Kızılay ben üniversiteye hazırlanırken bir arkadaşım gitmiş pek memnun kalmamıştı. Önernizi dikkate alıcam teşekkürler...
  • Hatayda oturuyorum Bugüne kadar büyük egeden başka dershaneeye gitmedim (evime yakın diye 6.sınıfın 2.dönemi ve 8.sınıfta OKS için gitmiştim) o yüzden diğer dershaneleri bilemem ancak fiyatı daha uygundur diye düşünüyorum.Birebir imkanı da var.Bi görüşün derim.Alsancaktakiler cidden pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 21 Şubat 2010; 15:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Hatayda oturuyorum Bugüne kadar büyük egeden başka dershaneeye gitmedim (evime yakın diye 6.sınıfın 2.dönemi ve 8.sınıfta OKS için gitmiştim) o yüzden diğer dershaneleri bilemem ancak fiyatı daha uygundur diye düşünüyorum.Birebir imkanı da var.Bi görüşün derim.Alsancaktakiler cidden pahalı

Peki kaynak durumu nedir? Malum Final 20 sayı dergi aboneliği (yanılmıyorsam) ve 10 kitap veriyor.
    Birebir imkanı var mı? Bazı dersaneler haftada 2 dersten fazlasını kabul etmiyor mesela.
  • Fen Bilimleri güzeldir
  • bilmiyorum şu anda nasıl olduğunu ben 2 yıl önce ordaydım dergi vrmişlerdi bize arayıp konuşursan daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.