Şimdi Ara

İZMİR BORNOVADA ÖZEL YURT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben yaşar üniverstesi hukuk fakültesini kazandım.Okulun kendi yurdu var,yükseliş ve kılıçoğlu öğrenci yurtları var.

İZMİR BORNOVADA ÖZEL YURT

Hepsi okula yakın.Ben ne yapsam bilemedim.Ben balıkesirden gelicem.Daha önce toplasanız 3 hafta anca yurtta kalmışımdır.Bu yurtlarda kalan varsa memnunlar mı biraz beni bilgilendirebilirler mi ? Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz ? Okulun yurdunda kalmak bana daha mantıklı geldi ama kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarican10 -- 24 Temmuz 2014; 12:31:26 >

• Upup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten bende muzdaribim , yurtlar hakkında bilgisi olanlar el atın kardeşler.. Bu fiyatlara 2-3 kişi ev tutulur , yüksek geldi bana , kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 24 Temmuz 2014; 15:51:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Aynı dertten bende muzdaribim , yurtlar hakkında bilgisi olanlar el atın kardeşler.. Bu fiyatlara 2-3 kişi ev tutulur , yüksek geldi bana , kararsız kaldım

Valla kardeşim çok arada kaldım.
  • Fiyatlar çok aşırı. Bornovayı bilenler bi yardım etsin.
  • Ben okulun yurduna yazildim

• Altın yunusta kal gittim gördüm bizzat güzel bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    14 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyshunter

Altın yunusta kal gittim gördüm bizzat güzel bence

Kaydimi yaptirdim altinyunusa

• tarican10 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardesim kıymetini bil.benimde şuan yasar hukukta olmam gerekiyodu ama tercih hatasindan dolayı istanbulu kazandım yatay gecisten bu sene maalesef yararlanamıyomuşum 1sene okuyup gelicem yaşara görüşürüz belki :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyshunter

Hayırlı olsun kardesim kıymetini bil.benimde şuan yasar hukukta olmam gerekiyodu ama tercih hatasindan dolayı istanbulu kazandım yatay gecisten bu sene maalesef yararlanamıyomuşum 1sene okuyup gelicem yaşara görüşürüz belki :)

Keşke ben istanbulda okusaydım Seneye görüşürüz inşallah
  • Up, fiyatlar konusunda hala yardıma ihtiyacım var.

• bende altın yunusa kaydoldum ama ben 8100 e kaydoldum.. 7920 olduguna emin misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.