Şimdi Ara

İzmir Bakırçay Üniversitesi [Bilgisayar Mühendisliği]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce kaç k ile kapatır?

• geçen forumda arkadaşın biri burayı ziyarete gitmiş öğretim görevlisi yok demişti hatta şöyle de bir espri yapmıştı

herhalde yerleşenler çıkıp kendi kendilerine sırayla ders anlatır burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

geçen forumda arkadaşın biri burayı ziyarete gitmiş öğretim görevlisi yok demişti hatta şöyle de bir espri yapmıştı

Biraz personel eksiği tamamlanırsa bence gözde bi' üniversite olabilir ileride.

• quote:

geçen forumda arkadaşın biri burayı ziyarete gitmiş öğretim görevlisi yok demişti hatta şöyle de bir espri yapmıştı

Olm ben bakircayi demedim demokrasiden bahsettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUHSUZturk

quote:

Olm ben bakircayi demedim demokrasiden bahsettim.

Alıntıları Göster
    Siz İzmir'de mi yaşıyorsunuz hocam? Bakırçay Üniversitesi için İzmir ile alakası olmayan bir yerde falan diyorlardı bir bilginiz var mı?

• RUHSUZturk R kullanıcısına yanıt
    hayda karıştırmışm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gediz Üniversitesi 15 temmuzdan sonra Bakırcay olmus sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20D2C3EB3

Gediz Üniversitesi 15 temmuzdan sonra Bakırcay olmus sanırım
    Evet öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAequor

Siz İzmir'de mi yaşıyorsunuz hocam? Bakırçay Üniversitesi için İzmir ile alakası olmayan bir yerde falan diyorlardı bir bilginiz var mı?

Hocam konumu cok kotu ama yakınlarında bar , nargile kafe felan gördüm okumaya gitmiyosaniz yazin gitsin bence izmir sonucta

• He tıp falan okuyacaksaniz gitmeyin ustüme mesuliyet alamam , tam benim gibi ipsiz sapsizlarin mekani

• quote:

Orijinalden alıntı: RUHSUZturk

He tıp falan okuyacaksaniz gitmeyin ustüme mesuliyet alamam , tam benim gibi ipsiz sapsizlarin mekani
    Hocam bilgisayar mühendisliği okuyacağım. 159,877 sıralamam var zaten bu sıralamaya yazacaklarım çok iyi üniversite olmadığından yeni açılan bu üniversiteyi yazayım dedim. Gediz Üniversitesi zamanında en son 189.000 sıralamayla öğrenci almış. Sizce gelme ihtimali var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAequor

Hocam bilgisayar mühendisliği okuyacağım. 159,877 sıralamam var zaten bu sıralamaya yazacaklarım çok iyi üniversite olmadığından yeni açılan bu üniversiteyi yazayım dedim. Gediz Üniversitesi zamanında en son 189.000 sıralamayla öğrenci almış. Sizce gelme ihtimali var mıdır?

Kesin gelir

• Tercih ettiniz mi Bakırçay Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni acaba?
  • Kusura bakmayın da arkadaşlar bu okul bence baya yersiz eleştiriliyor. 159.000e kesin gelir demek ne bilgisayar mühendisliği için :D? Okulu buna layık görüyorsanız bence bi tekrar araştırın eğitim kadrosunu kampüsünü hatta taban puanlarını falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.