Merhabalar asfaltı yola dökmek ve yoldaki bozuklukları onarmak büyük şehirlerde kimin işidir.?
Yerel belediyelerin mi?
Büyük şehir belediyelerinin mi?
Karayolları müdürlüklerinin mi?
Hangisinin işi ise; GÜZEL İZMİRİN geneli olmak üzere özellikle yaşadığım ve hergün işim itibarı ile her sokağını, caddesini gezdiğim BUCA semtine neden uğramamaktadırlar?
Doğal gaz çukurlarını anladım tamam kazdın neden 2 ay sonra kapatıyosun? Kapatıyosun madem neden doğru dürüst kapatmıyosun? kapattığın yerde neden tümsekler oluşuyor?
Dünyanın sayılı hipodromlarından olan ŞİRİNYER HİPODROMUNUN etrafında görevliler ne olur bir göz atsın, Ana giriş kapısı başta olmak üzere bir rezilliği görsün eski'den 2-3 yılda bir her
yerin asfaltı yenilenirdi. Ben 10 senedir sadece 1 kere şirinyer tansaş önü döküldüğünü gördüm( o da geçen yıl) ondan hariç hep lokal asfaltlamalar(açılan yerler kapanıyor 2-3ay sonra),
onlarda zaten 5 para etmez adım başı tümsekler, adım başı çukurlar :(((
Sen Adana'daki yeni döşenen kaldırımları gör birde;dandik,yamuk,döşendikten 2-3 ay sonra çökmeye başladı...
quote:
Orijinalden alıntı: 01deadman01
Sen Adana'daki yeni döşenen kaldırımları gör birde;dandik,yamuk,döşendikten 2-3 ay sonra çökmeye başladı...
Şimdi sizin en azından döşendi 2-3 ay idare etti iyi yada kötü bizimkilerde o da yok senelerdir. Her seçim zamanı klasiktir kaldırımlar kalkar aynı kaldırımlar seçimden sonra geri takılır iş yapıyor gibi gözükmek için:((
şehir içi direkt olarak büyükşehir belediyesinin işi hatta asfalt yapsın diye izbeton aş yi de kurdular ama buralara işlerden anlamayan adamları doldurdukları için asfalt falan hak getire. haaa sadece bucada değil izmirin her yeri aynı , balçova, hatay, karşıyaka nerden tutsan elinde kalıyor. Ztn devletin sorumluluk sahaları belli ediyor kendini, cillop gibi asfaltlanmış şekilde yollar. Bknz Ankara asfaltı, çevre yolu.
merkez ve ana caddeler kaldırımlar büyükşehir belediyesinindir, toplu taşıma için metro tramway falan büyük şehir belediyesinindir. Fakat arayol ve kaldırımlar ilçe belediyelerine aittir.