Şimdi Ara

izledigim bir oyunda ddos atildi yapan kisiyide buldum (ifsa Konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Norton_E

quote:

Orijinalden alıntı: Dehr.

Parça espiri tohumlu ve inceden kinayeli bence ve winterfox'un da dediği gibi cidden müzikle daha bir güzel gidiyor şsdlasidşlasidl

şunu gördükçe oyundan soğuyorum. hadi herşeyi geç turnuvada kullanmak nedir?

Tr serverinin kalitesi ne ki profesyonel bir oyuncundan ahlak bekliyorsun. Pişkinlik diyorum ben şahsi fikrim tabii ki.
  • Leenin q skilini kriz bize teğet geçti der gibi sıyırarak dodgelemesi.. xearthın w skilinin duvarla ilişkiye girerek dodgelemesi, xearthın q skilini doksana fasolu frikik atar gibi dodgelemesi, son sahnede yine xearthın w skilinden orb walk yaparak dodge atması ? anlaşılamayacak ne var ? İstersen video hızını 0.50 ya da 0.25 saniyeye al belki daha anlaşılır olur senin için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehr. -- 30 Mayıs 2015; 16:58:57 >
  • Bize de denk gelmişti bu eleman.Cassiosu çok bariz scriptti zaten maçın gittiğini anladığında da dropladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehr.

Leenin q skilini kriz bize teğet geçti der gibi sıyırarak dodgelemesi.. xearthın w skilinin duvarla ilişkiye girerek dodgelemesi, xearthın q skilini doksana fasolu frikik atar gibi dodgelemesi, son sahnede yine xearthın w skilinden orb walk yaparak dodge atması ? anlaşılamayacak ne var ? İstersen video hızını 0.50 ya da 0.25 saniyeye al belki daha anlaşılır olur senin için..

Ben playz sanmistim. Siz oyle diyorsaniz oyledir yani ne diyeyim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revanche ve trix'in oyununa gelmişti diye hatırlıyorum. Bilerek besleyip nasıl olsa kazanacağım oyunu falan diyordu. Bayağı bi gerideyken herkes koptu yayın kapandı. Geri geldiğinde skor farkı kapanmıştı. Eleman yayında bile yapıyor karışan görüşen yok yazık.
  • dün benımde macı geldı baktı yenıyoruz ddos attı dırekk ..
  • Niye drop atalım knk, free win
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.