Bildirim
İzdivaç Program Çılgınlığı > Son Bomba 'Depresyon StyLa' :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nusret mi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyon kanalları çığırından çıkmış. Çok düşmüşler valla. Nasıl bunlara izin veriliyor? Kanun, yasa falan yok mu bu konular hakkında? -
o degilde adam hosmus severim boyle erkekleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 4 Şubat 2017; 4:2:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
o degilde adam hosmusseverim boyle erkekleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
video da ileriye rastgele tıkladım, 9.24 e tıklamışım, kulağım kanadı desem yeri ve buda koca video da benim rastgele tıkladığım bi bölüm, ilk atışta buna denk geliyosam devamında noluyo kim bilir
-
Bu televizyonları kırıp atmak lazım bu ne rezalet be, evlenseler neyse artık iyi soytarılığa başladılar -
Beyler net paketim yok.
Videodaki evlilik programı "Evleneceksen Gel" mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan yine aklıma getirdiniz Allahım ya berbere gitmişim bu eleman da berbere gelmiş çocuğa yanımda canlı şekilde şu söylediğini söylettiler. Kalkıp gitcektim de 15 - 16 yaşlarındaydım o zamanlar. Eleman Esenyurt'ta oturuyor hiç şaşırmamıştım berberde karşılaşınca.
-
Evlenme programları iyice amacından sapmış vaziyette eğer adına talk show diyeceklerse sıkıntı değilde öbür türlü artık RTÜK ün devreye girmesi lazım bu ne rezalet kardeşim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X