Şimdi Ara

iz nokta kaydı ve harita hakkında - next ve garmin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, garmin ve next navigasyon arasında kaldım nextin 2 modeline baktım Next YE-GA 4624 ve Next YE G-828 bu iki model arasında harita açısından fark var mı yani biri daha detaylı biri daha az detaylı diye bir şey söz konusu mu, nextin perpadaki yerine gittim pek bilen kişi yoktu sanırım cihazın hangi yazılımı kullandığımı sorduğumda onu bile cevaplayamadılar hepsiburadadan baktık biri primo diğeri igo 8.3 müş, harita olarak 300tl ile 800tl arasında fark ne dedim ikisinde de başarsoft ücretsiz harita güncelleme var sonuçta, oradaki yetkilinin verdiği cevap 300tl lik olan 4624 sadece sokağa kadar bulabilir 828 olan model kapı numarasına kadar bulur ne kadar para okadar köfte hesabı.

ayrıca sormak istediğim poi nokta kaydı nedir tam olarak, garminin bazı cihazlarında 500 nokta kaydı bazılarında 10.000 nokta kaydı yazıyor, next de kaç nokta kaydı var teknik özelliklerinde yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 12 Ekim 2010; 13:55:14 >

• Penta neresi bilemedim Bence bu bilgiyi size kim verdiyse 0212 444 3 666 ya şikayet edin,daha önce bir yerde banada oldu aradım herhalde uyardılar kendilerini.828'in ne farkı varı alem biliyor o satıcı bilemiyorsa satmasın bence.

Sokak filan hikaye,her cihazda Başasoft var her cihaz neyi ne kadar buluyorsa hepsi aynı bulur.Yazılımları farklı evet,4624'te sınırsız favori ekleme vardır,yani garminde yazan o 10.000 filan 4624 te sınırsız.828'in fiyat farkı GPS destekli 2MP kamerası ve Bluetooth'tan gelir.

http://www.nextnavigasyon.com/ buradada genel bilgiler falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 12 Ekim 2010; 13:40:18 >

• bu bilgiyi perpadaki nextten aldım, perpada içeri girip sağ tarafda kolidorun solunda kalan nextin ana merkezi olduğunu sandığım yere girdim daha iyi bilgi alırım diye fakat ne yazıkki böyle saçma sapan bir cevap verdiler bende araştırmak için almaktan vazgeçtim ve geri döndüm.

bu arada penta değil perpa, hep yanlış yazıyorum bunu, düzelttim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 12 Ekim 2010; 13:58:11 >
  • bence siz yetkili birine denk gelmemişsiniz,malum uydu,anten,tv bir çok şey var onlarda ama genede arayıp bu durumu söyleyin
  • konuştuğum kişinin ismini bilmiyorum fakat içeride 3 kişi vardı üçüde bilmiyordu internetten baktık dediğim gibi, girdiğim yer nextin yeri idi fakat nexin adresine baktığımda 8. katta gözüküyor benim girdiğim yer ise giriş katta belki next ile next navigasyonun yeri farklıdır yada birden fazla next vardır perpada yanlış yere girmiş olma ihtimalimde var, yanlış yere girmiş olsam bile fakat sonuçta gittiğim yer next idi ve sattıkları ürün hakkında bilgileri olmadığı gibi yanlış yönlendirme yapıyorlar.

perpanın orta kapıdan girince sağ tarafda kolidorun sol yanında kalan dükkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 12 Ekim 2010; 14:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maturax

konuştuğum kişinin ismini bilmiyorum fakat içeride 3 kişi vardı üçüde bilmiyordu internetten baktık dediğim gibi, girdiğim yer nextin yeri idi fakat nexin adresine baktığımda 8. katta gözüküyor benim girdiğim yer ise giriş katta belki next ile next navigasyonun yeri farklıdır yada birden fazla next vardır perpada yanlış yere girmiş olma ihtimalimde var, yanlış yere girmiş olsam bile fakat sonuçta gittiğim yer next idi ve sattıkları ürün hakkında bilgileri olmadığı gibi yanlış yönlendirme yapıyorlar.

bir yanlışlık var ama nerede var..

• quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: Maturax

konuştuğum kişinin ismini bilmiyorum fakat içeride 3 kişi vardı üçüde bilmiyordu internetten baktık dediğim gibi, girdiğim yer nextin yeri idi fakat nexin adresine baktığımda 8. katta gözüküyor benim girdiğim yer ise giriş katta belki next ile next navigasyonun yeri farklıdır yada birden fazla next vardır perpada yanlış yere girmiş olma ihtimalimde var, yanlış yere girmiş olsam bile fakat sonuçta gittiğim yer next idi ve sattıkları ürün hakkında bilgileri olmadığı gibi yanlış yönlendirme yapıyorlar.

bir yanlışlık var ama nerede var..

yanlışlık sattığı üründen bir haber olan mağazada var, yanlış yönlendirdiği için ürünü oradan almadım zaten, belki next navigasyonla ilgisi yoktur oranın bilmiyorum, bugün hizlial.com dan sipariş verdim akşama gelince incelerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 12 Ekim 2010; 16:05:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de navigasyon cihazı almaya karar verdim. ancak hangi markayı alacağım konusunda henüz karar verebilmiş değilim.
    next kullanıcıları Igo yazılımının çok daha iyi olduğunu ve memnun olduklarını belirtiyorlar.
    ancak garmin de ise yeni bir kampanya var. ömür boyu harita güncellemesi. formun bir oturmunda garmin yetkilisi bunu kendisi yazdı.
    bildiğim kadarı ile her ikisi de basarsoft partneri. sonuçta aynı haritayı kullanıyorlar. harita konusunda fark olduğunu düşünmüyorum.

ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi çok cazip geliyor. ama garmin yazılımından bazı kişiler memnun olmadıklarını belirtti. sizce hangisini tercih etmeliyim? bana bir model tavsiye edebilirmisiniz?
    bütçe 400 TL yi geçmeyecek şekilde olursa sevinirim..
  • tercihim büyük ihtimal garmin 1310 olacak.. ama halen daha emin değilim. en ucuzu hızlıal sitesinde 413 tl.
    bunu bir mağazadan ya da dükkandan daha ucuza alma şansımız olabilir mi sizce?
    türk insanı illaki bir iletişim istiyor, cihazı mıncıklamak istiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.