< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 5 Kasım 2024; 15:19:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İYZİCO ile % 50 iade (500 TL iade limiti) (87. sayfa)
-
-
Tam olarak nasil aliniyor hediyem kart diye biraey bulamadim sitede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediyen karttan migros kodu gelmedi sipariş tamamlandı diyor kod yok. Mail mi geliyo yoksa SMS mi
2 hesaptan yararlandım 2000 TL alışverişe 700 TL iade geldi bu arada az önce çökmüştü hediyen kart şimdi düzelmiş aldığım kodlar da 5 dk geçmeden sorunsuz geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok kartla olur. Farklı kart deneyin sıkıntı vardır.
-
Kodlar nasıl geldi hocam 1saat geçti maile gelen yok bende. Siparişlerde görünüyor ama kodlar o kısımda yazmıyor. SMS mi geliyo?
gereksiz'e düşüyor, 20dkda gelmişti mesajı yazdığımda.
-
Hediyen karttan sipariş verdim 5 dakika sonra kodlar mail olarak geldi üyeliğinize bağlı mail adresini kontrol edin spam vs oraya da düşmüş olabilirquote:
Orijinalden alıntı: KimsediilKodlar nasıl geldi hocam 1saat geçti maile gelen yok bende. Siparişlerde görünüyor ama kodlar o kısımda yazmıyor. SMS mi geliyo?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Kasım 2024; 15:51:6 >
Spam gereksiz hepsine bakiyom gelmemiş bende 250x6 kod aldım. Bunun müşteri hizmetleri felan var mi
Sitesi içinde bize ulaşın diye bir bölüm olacaktı oradan mail atınquote:
Orijinalden alıntı: KimsediilSpam gereksiz hepsine bakiyom gelmemiş bende 250x6 kod aldım. Bunun müşteri hizmetleri felan var mi
Perdigital' de Hediyen karttan bakiye alinca 500 tl tum katogoriler diyor onumu almamiz lazim?
evet
-
Migros ödememe iade gelmedi.
-
migros olmuyor zaten konuda yazıldı hocam
-
Bu sazakzeytımyagında ödeme oluyormu alıpta ıade yatan ölçümü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hediyenkart com' a üye olunmuyor şifreyi kabul etmiyor hiçbir şekilde say var özel karakter var sorun nerde anlamadım
"Parola en az 8 karakter uzunluğunda olmalı ve özel bir karakter ve bir sayı içermelidir. Özel karakterler: ! @ # $ % ^ & * Şifreniz ÇĞÖİÜŞ karakterlerini içermemelidir."
-
perdigital şuanda iade geliyor mu
Sadece şu özel karakterleri kullanabiliyorsunuz:
! @ # $ % ^ & *
-
Ben yaklaşık 2 saat önce üye oldum. Özel karakteri ünlem işareti seçin isterseniz nokta filan koyduysanız olmuyor. benim şifrem hepsi küçük harf, üç adet rakam ve ünlem işareti. Öyle deneyin bir de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X