< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (59. sayfa)
-
-
Ben ve iki arkadaşım denedik ama alamadık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp uzerinden aliniyormus ben simdi yaptim sanal kart sectim iyzico sanal kart
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbuldaysan istanbulkarta aktar, iyzico ile ödemeyi de istanbulkartla yap. ama 10tl komisyon ödemiş oluyorsun.
-
Cüzdandaki bakiye ile katılabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi rossman siparişi eksik gönderip kısmı iade yapmazsa, demem o ki bende senin gibi yaptım ürünün birini temin edemediler kısmı iade yaptılar benim cashback uçtu gitti
Usta onuda yapmasinlar be
Sabahtan beridir Migros kod alamadim nerden alırım derken rossmandan aldim umarım olmaz iade nasip bakalım
Forumda zeytinyağı sıcak fırsatlarda konusu vardı. Şikayet eden yok, ben henüz denemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pluxee çekleri geldi arkadaşlar. Alışverişi dün yapmıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu çekleri nasıl yükleyeceğiz bilen var mı?
Sipariş verilen tel no ile pluxe üye olunması yeterli direk 200 TL bakiye gözüküyor.
Migros-a101-carrefour gibi seçenekler var ben carrefour aldım ama online'da kullanamadım olmadı sonra migros olarak değiştirdim, migros sorunsuz.
Migros çeklerini mağazadan 10 adet'e kadar birleştirerek, online'dan 1 adet olarak kullanabiliyoruz. 5 sene boyunca geçerli.
Sadece balparmakdan yapilan alisverler icinmi gecerli bu?
Evet. Yani balparmak veriyordu bunu. İyzico ile alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 20 Kasım 2024; 14:26:18 >
mazınköy kampanyasını uygulama ve siteden göremedim şartları nedir link atar mısınız
-
-
İyzico resmi sitesinde geçerli mağazaların hepsi gösterilmiyor.Geçen hafta malzeme aldığımız yerde iyzico olduğunu farkettim.
Aşağıdaki linkte google aramasında bir sürü site çıkıyor ancak resimdeki gibi bazı sitelerde ödeme alanında iyzico ile öde çıktığından google aramasında görünmüyor..
www.google.com.tr"iyzico ile şimdi daha kolayı var! İster bakiyenle ister kartınla öde." - Google'da Arahttps://www.google.com.tr/search?q=%22iyzico+ile+%C5%9Fimdi+daha+kolay%C4%B1+var!+%C4%B0ster+bakiyenle+ister+kart%C4%B1nla+%C3%B6de.%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari#ip=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hesaba ayda 2750 üzerinde para girerse doğrulama istiyor
Teşekkürler hocam. Peki kaç gün içinde doğrulama yapmam gerek. Bilginiz var mı?
Arkadaşlar cüzdandaki hediye bakiyeyi oluşturduğumuz sanal kart ile kullanabilir miyiz?
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X