Şimdi Ara

İYTE'yi Seçmemek İçin Nedenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
6
Favori
19.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genç arkadaşlarımızın bilgilenmesi için up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri beğeniyor birileri nefret ediyor, iyte moleküler biyoloji ve genetik hakkında ne düşünüyorsunuz? Lab imkanları, araştırmalar bunlar hakkında bilgi verebilecek var mı?

• ODTÜ'de de oluyor o.
  • Mezun355 M kullanıcısına yanıt
    Diğer üniversitelerde de daha "ağır" mühendislik ve temel bilim bölümlerinin hemen hemen hepsinde 3. ve 4. sayısında keskin azalmalar oluyor.
    ASFADSFADSFADS

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam benim akraba akademisyen. Hocalarin profillerine aldiklari atiflara falan bakti. Eğitim acisindan cok iyi oldugunu dusunuyor tabi kesin degil tahmin ediyor. Siz baya yermissiniz. Babami da ikna etmis mezuna kalmamam için IYTE CENG yazsin gelmezse mezuna kalsin gelirse baslasın demis. Benim de bu yaziyi okuyunca icim karardi. Gecen sene 36k ile okul 1.sini almis benim 30k siralamam 1.ligim var. Insallah gelmez. Bu arada kari kiz ortamlari nasil reis? Cesmede g.tumuze 1000tl girdirtecek kadar çıtır kizlar var mi? Insallah o da vardir awk simdi gelir melir bari gitme sebebimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 31 Temmuz 2020; 1:33:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açılın ben geldim

Bu tarz yazıların haklılık payları da var.. Bir arkadaş tek tek cevap vermiş zaten belgelerle. Ben BM için konuşayım İYTE BM den mezun olupta boş birisini görmedim. Tanınmıyor denmiş, BM için konuşuyorum iyi tanınıyor. BM de tanınma yetmiyor zaten.. aday önemli.

Sosyalik durumu ve diğer şeyler İYTE de gerçekten problem onu göze alıp gidin...

• Çeşmeye gidecek vaktin olmayacak :D ki araban yoksa zaten gitmen zor

• Up

• Genç arkadaşlarımızın bilgilenmesi için up!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.