Şimdi Ara

İYTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyte yazarsam makine müh. yada inşaat müh yazıcam ama ege ve dokuz eylülde orada duruyor ne düşünüyorsunuz bu 3 üni hakkında hangisini tercih etmeliyim

• IYTE ile DEU ve EGE karşılaştırılmaz bile.
    Bende IYTE yazmayı düşünüyorum makine mühendisliği , önü çok açık ancak eğitimi çok çok zordur , çıkınca rahat edersin onun için IYTE yazılabilecek en iyi üniversitelerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco35

IYTE ile DEU ve EGE karşılaştırılmaz bile.
    Bende IYTE yazmayı düşünüyorum makine mühendisliği , önü çok açık ancak eğitimi çok çok zordur , çıkınca rahat edersin onun için IYTE yazılabilecek en iyi üniversitelerden biridir.

Peki egenin puanının daha yüksek olma sebebi ne üstelik eğitimi %30 türkçe olmasına rağmen
  • Ege Üniversitesinin puanı daha yüksek değil
    IYTE , İzmir'de şehir dışında olmasına rağmen merkezde olan hem EGE hemde DEU daha yüksektir.
  • İnşaatı nas?ıl peki? bilgisi olan var mı
  • Mühendislik düşünüyorsan IYTE'den başka yer düşünme İzmir'De .
    Ege ve DEU çok iyi üniversitelerdir ancak IYTE artık marka olma yolunda ilerliyor ve eğitimi %100 ingilizce ayrıca yanında dil seçme olağın var .
    Ege'de ise eğitim Türkçe %30 ingilizce diye bir bilgim var , tabi Üniversitede hayatımı yaşacağım gezeceğim tozacağım diyorsan EGE'yi tercih et derim , Türkiye de konumu ve kampüsü bu kadar iyi olan pek üniversite bilmem birde Anadolu Üniversitesinin böyleymiş sanırım.
    Eğitimde ve mezunlukta IYTE ama Üniversite hayatı diyorsan EGE seç derim sana.
  • Rubisco35 kullanıcısına yanıt
    İYTE de tanışırız o zamn :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itü uolp
    2 yıl önce açıldı
    İTÜ
    12 yıl önce açıldı
    iyte teknopark
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah :)
  • Eğitim için İyte, sosyallik için Ege
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.