Şimdi Ara

İyi Tmciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yaklaşık 4 soru bankası çözdüm: Limit,Palme Fen Bilimleri ve Eis. Nitelik Yayınları 20li sosyal 1, 345 sosyal 1 , Limit 20'li Edebiyat denemeleri, Bilgi Sarmal 25'li Edebiyat Denemeleri ve Bilgi Sarmal tarih-coğrafya denemesi çözdüm. Limit Denemesinde ortalamam 22,5 doğruydu yani genelde 1 veya 0 yanlış yaptım. Sarmalda da 1-2 yanlış geliyor ortalama. Hedef full. Ama bazı şeyler eksik mesela Emin bülent serdaroğlunun 'Kin' şiirini yeni öğrendim denemede. Yorumlarınız tavsiyeleriniz nedir? 345 aytde 37/40 38/40 yaptım genelde. 2 tanesini son haftaya bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar beni yanlış anlamayın ama sadece soruyorum. Edebiyatta bu kadar soru bankasına gerek var mı ? Ben geçen sene sınava girdiğimde limitin yarısını çözmüştüm ve hiç deneme çözmemiştim 24/21 gelmişti. Sonuçta matematik gibi değişik soru tarzları olan bi ders değil ezberliyorsan yaparsın. Hocam sizin de netler gayet iyi bi aksilik olmazsa fulleyebilirsiniz ösym çok kıyıda köşede adam sormuyor artık geçen sene sabahattin Ali sordu misal
  • Hocam çok iyi netler bunlae yanına zaten ortalama veya üstü bi mat netin olursa çok iyi.Edebiyat adına bence artık yapılacak bir şey kalmamış ben senin kadar sb çözmedim ama deneme ağırlıklı gidiyorum hâlâ.Tarih kısmı için varsa senin tavsiyelerini almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye yok, deneme çözmeye devam et. Ösym’nin 24 soru içinde Emin Bülent Serdaroğlu’na yer vereceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar beni yanlış anlamayın ama sadece soruyorum. Edebiyatta bu kadar soru bankasına gerek var mı ? Ben geçen sene sınava girdiğimde limitin yarısını çözmüştüm ve hiç deneme çözmemiştim 24/21 gelmişti. Sonuçta matematik gibi değişik soru tarzları olan bi ders değil ezberliyorsan yaparsın. Hocam sizin de netler gayet iyi bi aksilik olmazsa fulleyebilirsiniz ösym çok kıyıda köşede adam sormuyor artık geçen sene sabahattin Ali sordu misal

• Hepsini ezberlemenin imkanı yok her yazar şairi soruda görmene de görsen bile hatırlamayabilirsin 22 doğru yapmak çalışarak olabilir ama 24te 24 yapmak biraz nasip hocam.Tarihte de her şeyi bilemezsin biraz o anki psikolojiyle alakalı bir mesele.Geçen seneki süreyya aydemir rusya sorusu kimsenin karşısına çıkmadı çoğu kişi yamuldu o soruda ama o an rusya dışındakiler itilaf devleti zaten diğerleri olamaz gibi bir mantık kurduysa ya da içinden bir ses rusya dediyse doğru yapıyor.Sen çalış benim inancım şans her zaman çalışanın yanında !

• youtubedan rüştü hocanın neler çıkabileceğine dair çektiği videoları bir izleyin eğer onun bahsettiklerini eksiksiz biliyorsanız denemeye devam.

emin bülent serdaroğlunun cevap olarak geleceğini asla düşünmüyorum en fazla şıklarda olur.

tarih ve coğrafya için siz tavsiye verseniz çok memnun olurum ben :)

• Kalan sürede edebiyatta 18 yapmak için tek sb+ deneme yeterli olurmu beyler ?

• Teşekkürler dostlar. Matematiğim iyi çok şükür. Tarih bakacağım bu süreçte. İlkçağ ve osmanlı son 2 yüzyıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhan seyfi orhon-çocuk adam bu sene gelcek bunuda yazın kenara

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    Özeti mi

• .

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    hedef neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

hedef neresi ?
    Hedef ilk 50 hocam
  • kimanuel kullanıcısına yanıt
    Roman soracak olsalar orhan seyfi orhonun romanını direk sormazlar emin olun.
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hocam osmanlı son 2 yüzyıla bakın.Oradaki antlaşmalar olsun ıslahatlar olsun çok önemli en kötü bir sorusu var o kısmın.
  • thmyrk T kullanıcısına yanıt
    bence de sormazlar ama eğer adamı anlatıp bundan bahsederse güzel soru olur yazayım dedim 😊

• Hocam ben de limit,345 ve sarmal çözdüm sos1 için diğer çözdüğünüz yayınlardan en beğendiğiniz hangisiydi son 2 hafta çözmek için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.